![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[קונה] עיצוב לחברת אכסון...
אני מעוניין לקנות עיצוב לחברת אכסון והתנאים שלי הם כאלו:
לא משנה לי אם אתם מעצבים עיצוב חדש או שעיצבתם למישהו פעם ובסוף העסקה לא התממשה, רק שלא יהיה עיצוב שהיה בו שימוש... אין לי ממש צבעים מועדפים וכדומה, אני משאיר למעצב לעשות הכל... אני מוכן לשלם עד 150 ש"ח. שם העסק: Dally. דרכים ליצירת קשר: MSN: balzor@hotmail.co.il email: shay.mail@gmail.com מס': 0526043042 |
![]() |
![]() |
# 3 |
חסום
|
אתה מוזמן להוסיף אותי למסן
srur4@walla.co.il יש לי משהו מוכן , וכמובן שאפשר לשנות אותו לפי דרישותיך או לחילופין להכין לך עיצוב חדש ניתן לקודד את העיצוב במחיר סימלי בברכה אליאור, מנהל סרברים ישראל. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
הוספתי אותך למסנג'ר, דבר אתי.
# 5 |
חבר וותיק
|
יש לי את העיצוב שבסוף לא הועלה לחברת ספידס:
http://87.69.223.175/coding/older/speeds/ מקודד מקצועית + PSD של העיצוב, לא נעשה בו שימוש מעולם. יש בו קצת JAVASCRIPT ותואם לדפדפנים הנפוצים אפילו IE6 ו 5 אין בעיה להתאים אותו עבורך, מעוניין? |
![]() |
![]() |
# 7 |
עסק רשום [?]
|
אתה מוזמן ליצור קשר, יש לי כמה דוגמאות שאני לא מעוניין לפרסם אותם כל עוד לא קנו אותם..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|