|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[דרוש] מתכנת רציני לעבודה, לוח זמנים גמיש ונוח
שלום,
פרסמתי כבר הודעה בעבר אבל לא שמתי לב שאין לי מקום להודעות פרטיות והפעם גם אסביר יותר מה אני מחפש. קיימת מערכת עם בסיס נתונים שבו יש טבלא אחת בשם MEMBERS, בכל MEMBER יש מספר פרמטרים לא רלוונטיים כרגע ויש פרמטר בשם points. בתוך זה יש ערך מספרי, לא INT אלא ערך FLOAT. אני צריך לשלב את זה עם מערכת קניות, לא משנה אם מוכנה או בנויה אישית, שבעצם יהיה אפשר לקנות אך ורק בעזרת הנקודות הללו שקיימות למשתמש ולא בכסף או PAYPAL. אשמח לשמוע מה דעתכם ומה המחיר שתבקשו עבור דבר כזה, לוח הזמנים גמיש ואני לא לחוץ לגבי תאריך סיום. שלחו לי הודעות פרטיות, עומר. ![]()
# 2 |
חבר בקהילה
|
אתה מתכוון להתקין מערכת שתשתמש באותה טבלה לקנייה ? אם הבנתי נכון אתה מוזמן לפנות אליי במסנ'ר: orel@iorel.info
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חסום
|
הכוונה שלך זה בעצם לעשות שאם ישלך 100 נקודות אתה יכול לקנות מה שיש לו 100 נקודות בקנייה ?
אז אתה צריך לעשות טבלה חדשה עם העמודות name, points שזה יהיה בעצם שם מוצר ונקודות רכישה. ע"י תנאי IF אתה בודק אם למשתמש (לאחר שאתה שולף את השם שלו מהמסד) יש בעמודה נקודות מספיק נקודות. אם כן הוא יוכל לרכוש ואז יתעדכן לו בטבלה שהוא רכש מוצר אחד ושם המוצר בטבלה אחרת עם שם הרוכש. ואם לא יהיה לו שגיאה הבנת ? |
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
צור קשר
מסן - admin@foxweb.co.il
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|