28-06-10, 13:09 | # 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
קונה | הזמנה (תשלום טוב)
שלום לכולם,אני צריך שמישהו יזמין לי את המוצר הזה:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11315 ואני ישלם לך בהפקדה בנקאית ואפילו יותר. זה עולה בסביבות ה80 שקל אני ישלם לכם 130 שקל במזומן! (50 ש"ח יותר) דרך הפקדה בנקאית או דואר. (אני ישלם גם על המשלוח)
28-06-10, 13:15 | # 3 |
חבר מתקדם
|
אין בעיה. אני יכול לקנות לך את המוצר ללא עמלה(מלבד עמלת המרת מטבע ) בתנאי שאתה בודק את כל העליות ומעביר כסף מראש.
תשלח לי פרטי משלוח שלח ואני ארשם ואשלח לך את המוצר. בהצלחה.
28-06-10, 13:19 | # 4 |
עסק רשום [?]
|
שחר, הלייזר הזה לא מומלץ! קודם כל בארה"ב כבר יש חוק שאסור להכניס 200MW, תבדוק לגבי החוקיות בארץ.
דבר נוסף - ספציפית הלייזר הזה לא מומלץ הוא לא תמיד מגיע ברמות של 200MW גם שהוא אכן מסומן ככה... אם תרצה עזרה אני בפרטי שווה לך להשקיע עוד 10-20 דולר ולקנות משהו איכותי
28-06-10, 13:27 | # 5 |
חבר בקהילה
|
someone100 וTalbo איך תוכלו להתחייב שהמוצר באמת יגיע אלי?
אני מעדיף שאתם תזמינו את המוצר לבית שלכם. תצלמו תמונת מסך כהוכחה. ותקבלו את הכסף במזומן בזמן או הפקדה בנקאית. (כולל המחיר של המשלוח) או שאני יפגש איתכם. ולזה שמעליי תודה על העצה. אבל אני יבדוק אם זה חוקי בארץ.(בעקרון גם לייזר ירוק,זה לא דבר חוקי) ויש לי אחד.
28-06-10, 13:34 | # 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
רוצה תיקח לא רוצה תברח
28-06-10, 14:15 | # 7 |
חבר וותיק
|
שחר אני מוכר כזה לייזר! אני יעשה לך אותו במחיר של 120 שקל בלבד!
אני מוכר בדיוק לייזר וקניתי אותו גם מדילאקסרטים במחיר יותר גבוה לא מזמן.. השתמשתי במוצר פעם 1 בלבד, זה דבר ענק, פיצצתי איתו בלונים, שרפתי ניירות שכתבתי עליהם בשחור, שרפתי שערות ברגליים שלי אם תיהיה רציני יש לי גם לייזר ירוק 50mW שאותו רואים יותר יפה בחושך הקו שלו יותר חזק ויותר בולט, נעשה לך את שניהם במחיר פצצה אם תירצה
בברכה, מאור. מייל: maorgetter@gmail.com מוזיקה לעסקים | מוזיקה לבתי קפה | מוזיקה למסעדות מסיבת אוזניות | מסיבות שקטות | אוזניות לאירועים Last edited by MaorGetter; 28-06-10 at 14:20.. |
28-06-10, 14:27 | # 8 |
חבר על
|
אשמח להזמין לך מDX לפי שער 4 ללא עמלות נוספות.
אתה תקבל מספר מעקב לדואר רשום בישראל ותוכל לראות בכל רגע נתון היכן החבילה שלך!! מעוניין? אגב, שים לב שעליך לקנות גם בטריות מיוחדות + מטען מיוחד - Powered by 2 x CR2(15270) batteries (sold separately) המחיר שלי עבורך: 110 כולל מספר מעקב בישראל לדואר רשום |
28-06-10, 14:58 | # 9 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|