|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה את של עסק של בר ממתקים :www.dudidu.co.il
האתר מקודם מאוד בגוגל:מקום 4!!
לא מזמן היה מקום 2 PR גבוה אני רוצה לימכור את כל העסק עם הכל :השם,והזכויות,והתמונות+הדומיין 2000 ש"ח מי שרוצה גם את הציוד+הממתקים . 4000 ש"ח. 0504207815 dudidu555@walla.co.il |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
העסק מניב רווחים בכלל?
אם סכום המחירה כל כך נמוך אז כנראה שלא למרות "המיקום הגבוהה" במונח לא ידוע. בכלל היום אפשר ללכת לסופר לקנות ממתקים ב 50 צורות ![]()
# 3 |
חבר בקהילה
|
העסק.. הניב רווחים.
השוק.. מאוד חזק יש אולי 5 ברי ממתקים שאני מכיר. מי שיקח את האתר.. צריך לקחת בחשבון את זה. וצריך לדעת מכירות טוב ולשכנע אנשים שאתם הכי טובים שיש... ויש פניות. והאתר מקודם טוב. אני יכיר לו את המקדם הממש טוב של האתר... !! ובהקשר למילה: בר ממתקים:מקום 4 סתכלו בבקשה. אז קידמתי גם לממתקים. ואולי זה דף שני עכשו תודה. Last edited by danikal; 26-04-10 at 17:41.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
מי הם הספקים שלך?
איך בדיוק כל העניין עובד? מהם הרווחים? אתה מעסיק אנשים?
# 6 |
חבר בקהילה
|
מי שיהיה רציני!
שישלח לי הודעה בפרטי ואני יענה לו. זה לא מסובך כל העניין אני יכול להסביר. ואני יביא רק למי שירכוש את האתר. את הספקים וכל מה שצריך בישביל להפעיל בר ממתקים לאירוע ![]() שוב: האתר מקודם ויש עדיין לקוחות שמיתקשרים! העסק כבר לא פועל ואני לא הולך לאירועים.! |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
אתה תשאר בגישה הזאת תאמין לי שאתה לא תמכור לעולם.
אני מבקש לשלוח לי פרטים, אז במקום להביע נכונות למכור ולהתקדם אתה משחק במשחקי פוזות של מי יפנה למי? הפסדת אותי. יום טוב ובהצלחה
# 9 | |
חסום
|
ציטוט:
דודו על תקשיב לכאלה אנשים לא רציניים ^^ בהצלחה במחירה דודו Last edited by AvivSeo; 28-04-10 at 13:44.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|