![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
קונה/רוכש אתרים
שלום!
לפי שאני מתחיל חשוב לי לציין לשים לב לכל התנאים ! אני מחפש אתר (לא פורום) בעל מס' כניסות מעל 200 לפחות. חשוב לי שהאתר יהיה כמה שיותר חוקי, לא חובה. אתר בעל דומיין נורמלי. נא לא לשאול על התקציב שלי, כי אם האתר שווה את המחיר אני אקנה אותו. נא לשלוח לי פה או לפרטי או למסנג'ר(בחתימה) את הפרטים הבאים: כתובת לאתר: מס' כניסות בממוצע ליום: הכנסות והוצאות: מחיר: מסנג'ר: אם יש לכם משהו שהוא לא אתר, אבל משהו מעניין או שונה אשמח לשמוע עליו. חובה אתר פעיל! יום טוב!
# 2 |
חבר מתקדם
|
שלום!
פנו אליי אומנם לא מעט. אך זה עדיין רלוונטי
# 3 |
חבר מתקדם
|
אני קונה יותר מאתר אחד לכל אלה ששואלים
ופנו אליי כבר מעל 3 שמציעים לי רק מערכת . אני רוצה אתר עם כניסות מינימליות של 100 איש. ועוד הערה: אני קונה גם אתר עם דומיין בין לאומי.
משחקים ברשת - אתר משחקים,משחקי מחשב להורדה,תוכנות להורדה,משחקים לפלאפון וכו' האתר מחפש החלפת קישורים ובנוסף ומציע פרסום בתשלום. Last edited by DownMe; 29-03-10 at 12:49.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
לא
# 7 |
חבר בקהילה
|
שלחתי לך הצעה מעניינת מאוד בה"פ
# 8 |
חבר מתקדם
|
מי שרוצה להציע לי אתרים שישלח לי הודעה פרטית בידיוק כמו כולם.
ZOM ראיתי את ההודעה שלך ואני אחזיר לך תשובה. DDRHOSTING , שלח הודעה פרטית עם האתרים.
# 9 |
Guest / אורח
|
יש הצעה בשבילך - שלחתי לך הודעה פרטית עם כל הפרטים
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
אני אגיד בפעם ה-1000 .
רק אתרים! כדי שתבינו למה אני כועס: פנו אליי כבר 3 עם רק מערכת, 1 עם רק עיצוב,5 עם אתר עם 10 כניסות ביום. אני לא מדבר על אלה שפנו אליי עם אתר עם 200 כניסות וביקשו מעל 2000 שקל , את זה אני עוד יכול להבין למרות שהאתרים האלה לא יחודיים ובעל מערכת שאני יכול להשיג ב-400 שקל לכל היותר. נא להיות רציניים אל תנצלו את המשפט הזה : "אם יש לכם משהו שהוא לא אתר, אבל משהו מעניין או שונה אשמח לשמוע עליו." כדי להציע לי דברים שלא קשורים. אבל בכל זאת אני אסביר למה התכוונתי שכתבתי אותו. הכוונה הייתה מישהו שבעל משחק דפדפן או שרת ייעודי שרוצה להריץ משחק רשת עליו, דברים כאלה. עכשיו אני מקווה שכל הפניות יהיו רלוונטיות עבורי. לילה טוב!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|