|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
קונה | את הפטנט להורדת עלויות פרסום באדוורדס
היי שלום
אני מעוניין לשלם לאדם שילמד אותי את השיטה להורדת עלויות פרסום באדוורדס אני רוצה לדעת איך מפרסמים במילים ששוות 2 ש"ח לקליק בעלויות קטנות כמו 20 אג' לקליק וממש מדובר ב - 2 שמפרסמים על אותה מילה כמובן יש את הספר שמסביר צעד צעד את ה"פטנט" - אך לצערי אין לי איך לרכוש את הספר דרך האינטרנט שעלותו 400 ש"ח אז אני מציע 200 ש"ח בהעברה בנקאית למי שיסביר לי את השיטה ואני ינסה יחד איתו להוריד קמפיין מסויים שאני משלם עליו 2 ש"ח לקליק אפשר להשאיר פרטים אני יצור קשר כבר , תודה . |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אם אין לך 400 שקל כנראה שבאמת עדיף שלא תבקש שיעשו לך ויסבירו לך ב 200. מה לעשות שהרצת קמפיינים ב ADWORDS עולה אלפי שקלים ככה שאם אתה רציני אז תקנה .
רק כהערת אגב: אל תאמין לכל אחד שמבטיח לך הבטחות כאילו ואחרות. בשביל להבין למה אפשר להוריד אתה חייב להבין את המתודולוגיה של תמחור הלחיצות ב ADWARDS . בשביל שאתה תדע אם הספר שווה לפני רכישתו תדע את המתודולוגיה . אגב , יש הרבה קרמים בחניות ב מחירי עתק שמבטיחים עור צעיר. לפי הפרסומות שאנחנו רואים אפשר לחשוב שכל פרסומת זאת אמת טהורה .
# 3 |
חסום
|
אני לא מבין גדול באדוורדס - אבל השתמשתי המון פעמים בכלי ובערך הבנתי את כל המורכבות
רק שהקליקים הם יקירים מידי ולפי מה שהבנתי יש "שיטות" שאנשים מפרסמים בעלויות נמוכות מידי על אותה מילה שאני משלם פי כמה וכמה בטוח שיש בזה משהוא - אחרת לא היו טורחים להוציא ספרים שלמים על זה ! Last edited by avimos; 08-02-10 at 20:54.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
"בטוח שיש בזה משהוא - אחרת לא היו טורחים להוציא ספרים שלמים על זה !" - אנשים מאמינים במה שנוח להם להאמין בו ולרוב אמונה זאת רחוקה מהמציאות.
אגב, מי שבאמת מבין לא ימכור לך את הידע שלו ב 200 שקל ומי שלא מבין גם ימכור לך זאת גם ב 100 ש"ח. תחשוב על זה.... מי שאתה צריך זה לא ספר טריקים אלה לחרוש על הענין באופן יסודי . זאה הסיבה שאנשים מחפשים פתרונות קסם לבעיה ולכן רוב הסיכוי שיכשלו : http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=81119
# 6 | |
חסום
|
ציטוט:
המטרה שלי היא לא לחסוך כסף - אני מוכן לשלם לאדם שילמד אותי אפילו את סכום הספר 400 ש"ח ואני חושב שעם י.קורן מוכר את המידע העצום שיש לו ב 400 ש"ח אז אין כל בעיה שמישהוא כאן יעשה את זה בישבילי באותו סכום כן , לפעמים אנשים מעדיפים לרכוש מורה פרטי בכדי ללמוד אנגלית לא כולם מצליחים ללמוד מהספר בהתחלה . וכאן נמצא הספר המדובר - http://www.adwordssecrets.co.il/ |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתה יכול לעשות איתו שיעורים פרטים : http://www.adwordssecrets.co.il/adwords-101.htm מידע עצום הוא לא ימכור לך . הבהרתי לך למה ![]() בשביל להיות ממש תותח ADWORDS כדי שתלמד את התחום הייטב ולא ספרים טריקים. בהצלחה. אם הוא היה כזה תותח אז הוא היה גובה תשלום של 10 -15 אחוז כמקובל בשוק לניהול קמפינים . פלוס אחוזי הורדה בעלות אם הוא מצליח אבל כנראה שיש הרבה חברה שמאמינים שעם טריקים נהים מומחי ADWORDS או תותחי קידום או מומחים במשהו בכלל.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|