|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[RadioXvooM.com] מעוניין בביקורת לגבי האתר החדש!
שלום לכל המשתמשים בפורום הנפלא הזה!
ברצוני להראות לכם, ולקבל ממכם כמובן דעה לגבי עיצוב שלי שעלה לרשת. עיצוב רדיו, שתוכנת על ידי, והונפש ע"י הפלאשר שלי. לינק : www.RadioXvooM.com עוד השבוע אתר הרדיו יכנס לרשת האתרים: iNetwork.co.il קצת פרטים על הרדיו : " רדיו אקסוום הוא רדיו וותיק ברשת הישראלית, הקיים כבר למעלה משנה. הרדיו הוקם באמצע שנת 2004 ע"י יוסי הידוע גם בכינויו Dj CriMiNaL על מנת לתמוך ולהעשיר את אתר השיתוף הגדול ברשת, אתר אקסוום. הרדיו עבר עליות וירידות, אך צבר גם ניסיון בהתמודדות עם קשיים ומכשולים שונים. בהמשך, לצוות הרדיו צורפו שדרנים נוספים, מהמובילים ברשת. חלק מהשדרנים של הצוות הראשון עדיין נמצאים ברדיו וחלק עזבו וחזרו מאוחר יותר, אך גיבוש הצוות נמשך במשך כל זמן הפעילות. לאחר שהרדיו היה קרוב מאוד לסגירה, הוחלט על חידוש הפעילות, והמשך השידורים וכן השקת פרוייקט "ביצפר אקסוום" - הביצפר הוירטואלי הראשון לשדרנות ברשת! לאחר פגרת קיץ קצרה, חוזר הרדיו שוב להרכב הנהלה מלא, ולפעילות מחודשת ומגוונת במטרה להשאיר אתכם, המאזינים, במרכז רחבת הלהיטים העולמית! " יש להזכיר שהעיצוב החדש עדיין בשלבי פיתוח, ועוד השבוע יתווספו עוד מרכיבים, ומידע נחוץ לאתר. שיהיה לכולם האזנה נעימה, ויום נעים! ![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יפה מאוד,רק חבל שהעיצוב נטען לאט,ממליץ לכם לעשות xhtml.
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אחלה עיצוב
![]() ![]() בהצלחה יוסי .
מנהל פורום, עסק רשום
|
עיצוב מאוד חמוד, אבל עולה מאוד לאט. לא הצצתי בקוד, אבל הייתי ממליץ לבדוק שיש חיתוך נכון של התמונות ושימוש ב-CSS.
בעמוד הבא: http://www.radioxvoom.com/dj/ofir.html התמונה של השדרן בפורמט bpm - ממש לא ברור לי למה זה. זה לא משהו חשוב במקרה הזה, אבל בכל זאת צריך לשאול לשלמות, נכון? ![]() עריכה: מצאתי תמונות בפורמט bmp אצל שדרנים נוספים. הייתי ממליץ לעבור על התמונות ולתקן. |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אהבתי,
אבל העמוד ניטען ממש לאט, כמו שאמרו פה, תבנו ב-xhtml. |
![]() |
# 6 |
אחראי קהילה
|
בהצלחה יוסי !
|