|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפשת שותף לפתיחת פורום בנושא מוזיקה (כל סוגי המוזיקה)
אני מחפשת שותף בעל ידע רחב בכל מה שקשור למוזיקה... כל סוגי המוזיקה
רצוי שהשותף ידע תיכנות... לעיצוב נראלי שאני אדאג (: ובקשר לדומיין ואיחסון, צריך להתייעץ ביחד בקשר לזה כי צריך קודם שיהיה שם לפורום... לפני כמה זמן עלה לי בראש רעיון להקליט דואט עם מישו.. (וגם מצאתי לי עם מי) אבל שיר מקורי.. עם פלייבק (או ביט,תלוי בשירה.. אם אני מקליטה עם מישו ששר ראפ אז זה נקרא ביט ![]() ועם מילים משלנו, לא משיר קיים.. (: אז זה נתן לי גם רעיון למה לא לפתוח פורום בכל מה שקשור למוזיקה... כי כבר ממזמן רציתי לפתוח פורום אבל פורום מזרחית ועכשיו החלטתי ללכת על פורום עם כל סוגי המוזיקה.. מי שמעוניין שישאיר כאן תמסן שלו [: * תחשבו על זה שהפורום לא יהיה סתם עוד פורום... זה לא פורום כללי,זה פורום שעוסק בנושא המוזיקה,לא נושא כללי (כמו כל הפורומים) מה שאומר,זה לא עוד סתם פורום כללי... פורומים כלליים לא חסר ברשת.. זה כבר פאסה... וכמעט כל הפורומים הכללים שיש ברשת לא מיושמים הכי טוב... אז אנחנו נשתדל כמה שיותר לעשות את הפורום הזה ייחודי שאין כמותו ![]() (כמו לחפש זמרים מתחילים שיפיצו את השירים שלהם אצלנו באתר... זמרים שעוסקים בראפ,מזרחית,היפ הופ,דיכאון וכל סוגי המוזיקה בקיצר.. אנשים שעוסקים בהכנת ביטים,פלייבקים וכו')
![]() אני ב=ת !!! Last edited by Nitzan15; 11-12-09 at 13:42.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|