|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
מוכר | תרגום למערכת ip.board 3.0
היי,
אני וחבר פותחים קבוצת תרגום במהלך שבוע הבא, למערכת ip.board 3.0 ובעתיד עוד מערכות, אז כרגע אנחנו מסיימים את התרגום (ביומיים הקרובים בערך), ואנחנו מציעים אותו למכירה עוד יומיים במכירה לא רשמית דרך הקבוצה. התרגום הוא ברמה מאוד גבוהה, כולל פאנל ניהול והכול, ואנחנו מוכרים רישיון למערכת אחת ב 350 ש"ח. ל-2 מערכות : 550 . התרגום מתאים לכול הגרסאות של 3.0 . התשלום הוא כרגע יותר זול מאשר מה שיהיה בקבוצה שתפתח בקרוב, ואנחנו מוכרים עכישו לא רשמי כדי לחסות על הרבה הוצאות, שיקבלו בפתיחה של האתר. מי שמעוניין, פרטים ראשונים שישאיר פה/ה"פ התשלום הוא בהעברה בנקאית/paypal +5% יום טוב
# 3 |
עסק רשום [?]
|
אין כרגע דמו להצגה כי התרגום יהיה זמין למכירה עוד יומיים שלוש - אבל אם אתה רציני ממש אני יכול להראות לך תמונות מסך של העמוד הראשי וקצת בלוח בקרה (מה שמוכן)..
# 7 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
שמע, אם תרגמת את כול המערכת הזאת ב-3 שעות, התרגוםשלך ניראה על הפנים - לקח לי ולחבר לפחות איזה 30 שעות עבודה על זה כדי שהתרגום יצא אכותי ביותר.. וחוץ מיזה, אין לך מושג במחירים, ב Invisionpower מוכרים את התרגום ב-450 , אנחנו מוכרים ב -350.. אז מה אתה בכלל אומר פה עלק 3 שעות עבודה.. אין לך מושג מה אתה מדבר
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|