|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מוכר אתר + מערכת העלאת תמונות סגנון SIZ פחות או יותר
מוכר אתר מערכת העלאת תמונות, עיצוב יחודי אפשר לאמר, אם קבלת PSD עבור הכל
אפיון: מערכת מוכנה העלאת תמונות מקצועית אם אפשרויות משתמש מגניבות ואפשרויות ניהול חזקות אם עיצוב חדש ושינויים לגמריי עד כדיי אי זיהוי של המערכת, בנוסף קבצי PSD של העיצוב. חסרונות, המערכת מוכנה יכולים לקחת את זה לצד הטוב שיש לה תוספים ודברים שאפשר לשפר בחינם או בקניה, כמו בכל מערכת מוכנה שאפשר למצוא לה מודים אני מעריך שיש וכ'ו. ועוד חסרון אחד, שהמערכת לא מתורגמת לגמריי מה ששווה הוא שהעיצוב שונה ואפשר להסיר זכווית אם קונים אותה.. היא עולה כלום כסף למי שרציני.. העיצוב הוא סגנון SIZ קצת + קבצי עריכה (PSD) של העיצוב העכשווי והמערכת מתורגמת קצת אני מוכן לתרגם אותה ולהמשיך במידה ויהיה קונה ראוי או בתוספת תשלום. המערכת מאוד שווה אם אפשרויות ניהול פרסומות, ניהול ומחיקת תמונות, ניהול שרתים במידה ויש כמה, ניהול משתמשים, אפשרויות קבצים להעלאה, ומלא מלא פונקציות, למשתמש, ולאדמין. ניתן לקבל לינק אם שליחת פרטית אליי ואני ישתדל לשלוח לכם לינק למערכת העדכנית. ניתן להציע בנוסף הצעות החלפות או דברים תכנותים/עיצובים/אתרים בתמורה.. אך ורק ראויים.. שיהיה המשך יום נעים, אור. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
שלח קישור בפרטי, תודה.
# 6 |
עסק רשום [?]
|
גם אני אשמח