|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
מוכן לתמוך בתחנת רדיו ישראלית !
שלום לכם ,
לבעלי תחנות הרדיו כאן שאינם מכירים אותי או שכן מכירים אותי : שמי ליאור מיטרני , מנהל כיום את חברת אקסטרים-סרב ואני בן 18 . עד לא מזמן תמכתי בתחנת רדיו אינטרנטית , גם בתשתיות וגם במימון התחנה , אך לצערי הרב בעלי התחנה איכזבו אותי והנושא נגרר יותר מדי זמן (חצי שנה) לכן חלטתי להפסיק להעניק להם חסות . אני מעוניין כרגע לתמוך ברדיו ישראלי בעל פוטנציאל גדול ושמכיל בתוכו את המרכיבים הבאים : -צוות שדרנים מעל גיל 15 לפחות בעלי קול רדיופוני שיודעים לשדר ! -תוכנית ניהול מסודרת ומאורגנת בה כתובות כל מטרותיכם שצריכות להתמלא . ואני מתכון לזה - אני לא אקבל רדיו שאין לו תוכנית ניהול מסודרת ומאורגנת . -הרבה הרבה רצינות . ומה אתם יכולים לקבל ממני ? בתור התחלה , אתם מקבלים אוטומטית : -שרתי רדיו , כמה שתרצו - ללא הגבלה וכמובן בהתאם לצרכים (אני לא אתן לכם 20 שרתי רדיו רק כי ביקשתם , אני חושב שזה די ברור ..) -כל שאר התשתית הדרושה מלבד שרתי רדיו . ומה תקבלו בהמשך ? ברשותי כרגע , אישורי אקו"ם כבר מודפסים וחתומים על ידי אקו"ם ומוכנים לשנות שמם לשם התחנה הבאה שתצליח לשכנע אותי שהיא באמת טובה . כמובן שהמימון של אישורים הללו הוא מימון מלא מצידי . שוב - האישורים כבר קיימים הודפסו ונחתמו על ידי אקו"ם . כמובן שכל מה שאני מבקש על כל התמיכה הזו זה ניהול ברדיו (ולא אני לא מתכון לניהול דיקטטורי שאני אשלוט ברדיו , אני בקושי אהיה ברדיו אני רק מבקש לקבל שליטה כלשהיא . אני לא אנהל לכם אותו אתם תנהלו אותו לבד) והצגת מסעי פירסום של החברה \ פרוייקטים של החברה . חושבים שאתם מספיק רציניים ? יש לכם את זה ? שלחו לי מייל ל : admin@extreme-serv.co.il אפשר אפילו שתטלפנו אליי : 052-55-387-52 ילדים למיניהם בעלי תחנות לא רציניות - אני מזהיר אתכם , אל תתקשרו אליי כי אין לי זמן לשטויות . כמובן שאני צריך שתפרטו לי על הרדיו , כמה זמן הוא קיים , כמה חברי צוות הוא מונה , איזה סוגי מוזיקה אתם משדרים ועוד . אני מאוד רציני , מקווה שגם אתם תהיו . לילה טוב , ליאור . |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
בהצלחה :>
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
פששש אחלה דבר...
כל הכבוד לך.. אני הייתי מת לקלב את זה... אך אני לא עומד בכל הדרישות... האמת היא שזה ממש יפה מצדך לתרום כל כך הרבה כסף בדבר כזה.... ועוד לא להרוויח כלום חוץ מפרסום... אבל האמת היא שהרווח הכי טוב זה לדעת שעזרתה למישהו... קבל ח"ח |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|