|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
מוכן לתמוך בתחנת רדיו ישראלית !
שלום לכם ,
לבעלי תחנות הרדיו כאן שאינם מכירים אותי או שכן מכירים אותי : שמי ליאור מיטרני , מנהל כיום את חברת אקסטרים-סרב ואני בן 18 . עד לא מזמן תמכתי בתחנת רדיו אינטרנטית , גם בתשתיות וגם במימון התחנה , אך לצערי הרב בעלי התחנה איכזבו אותי והנושא נגרר יותר מדי זמן (חצי שנה) לכן חלטתי להפסיק להעניק להם חסות . אני מעוניין כרגע לתמוך ברדיו ישראלי בעל פוטנציאל גדול ושמכיל בתוכו את המרכיבים הבאים : -צוות שדרנים מעל גיל 15 לפחות בעלי קול רדיופוני שיודעים לשדר ! -תוכנית ניהול מסודרת ומאורגנת בה כתובות כל מטרותיכם שצריכות להתמלא . ואני מתכון לזה - אני לא אקבל רדיו שאין לו תוכנית ניהול מסודרת ומאורגנת . -הרבה הרבה רצינות . ומה אתם יכולים לקבל ממני ? בתור התחלה , אתם מקבלים אוטומטית : -שרתי רדיו , כמה שתרצו - ללא הגבלה וכמובן בהתאם לצרכים (אני לא אתן לכם 20 שרתי רדיו רק כי ביקשתם , אני חושב שזה די ברור ..) -כל שאר התשתית הדרושה מלבד שרתי רדיו . ומה תקבלו בהמשך ? ברשותי כרגע , אישורי אקו"ם כבר מודפסים וחתומים על ידי אקו"ם ומוכנים לשנות שמם לשם התחנה הבאה שתצליח לשכנע אותי שהיא באמת טובה . כמובן שהמימון של אישורים הללו הוא מימון מלא מצידי . שוב - האישורים כבר קיימים הודפסו ונחתמו על ידי אקו"ם . כמובן שכל מה שאני מבקש על כל התמיכה הזו זה ניהול ברדיו (ולא אני לא מתכון לניהול דיקטטורי שאני אשלוט ברדיו , אני בקושי אהיה ברדיו אני רק מבקש לקבל שליטה כלשהיא . אני לא אנהל לכם אותו אתם תנהלו אותו לבד) והצגת מסעי פירסום של החברה \ פרוייקטים של החברה . חושבים שאתם מספיק רציניים ? יש לכם את זה ? שלחו לי מייל ל : admin@extreme-serv.co.il אפשר אפילו שתטלפנו אליי : 052-55-387-52 ילדים למיניהם בעלי תחנות לא רציניות - אני מזהיר אתכם , אל תתקשרו אליי כי אין לי זמן לשטויות . כמובן שאני צריך שתפרטו לי על הרדיו , כמה זמן הוא קיים , כמה חברי צוות הוא מונה , איזה סוגי מוזיקה אתם משדרים ועוד . אני מאוד רציני , מקווה שגם אתם תהיו . לילה טוב , ליאור . |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|