![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
מספר למכירה: 054-3955566
מוכר מספר פלאפון יפה של חברת אורנג'.
מספר חוקי מהחברה מגיע בעטיפה אם כל האישורים מספר פין וכו'... כרטיס סים הפועל על ביג טוק (כמו טוקמן של סלקום). המספר: 054-3955566 (המספר יכול לשמש לעסקים/ אנשי עסקים פרטיים וכו'...) מחיר: 400 (מחיר סופי בהחלט). ***רק תגובות ממי שמעוניין! לא להגיב על המחיר או סתם דברים. רק מי שמעוניין שיגיב.*** תודה. Last edited by veeiw.co.il; 06-06-09 at 13:41.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] דירוג מסחר: (0)
|
איך ניתן ליצור איתך קשר ?
עריכה :תתחבר למסנג'ר
![]() |
# 3 |
חסום
|
מי שרציני יכול להתקשר 052-3048790
יש אפשרות להחלפה על מספר יפה בערך באותה רמה של חברת סלקום. ד"א יש לי מכשיר נוקיה 6500 קלאסי שחור דק, המכשיר אם המספר ביחד 800 ש"ח מבצע! (המכשיר לבד 600). (המכשיר פתוח לסלקום ללא פאקים הכל עובד אצלו, מגיע אם מטען וכבל USB). איזור חדרה, נתניה, ת"א. |
![]() |
![]() |
# 6 |
מנהל ראשי
|
למה שיהיה אסור?
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
בגלל שמספר טלפון זה משהו ששייך לחברה ולא לך.
בדיוק כמו שאי אפשר למכור את המודם של בזק, את הממיר של הוט או יס וכו' וכו'. (אני בטוח ב-99% לגבי זה, ספק קטן שאני טועה) עריכה: במחשבה שניה, זה קו של bigtalk. יכול להיות שכן אפשר למכור את זה. צריך לבדוק את ההסכם מול החברה.
# 8 |
חסום
|
מה קשור? להוט ובזק אתה מחוייב! פה אתה קונה כרטיס סים ללא התייחבות זה ביג טוק שאתה קונה לבד אתה לא מחוייב לשום דבר אתה קונה ועושה בזה מה שאתה רוצה אפשר גם לתת חינם ולשבור ולשרוף ולא משנה מה.
(ובבקשה לא להגיב מסביב יותר רק מי שמעוניין שיגיב, מנהלים אני מבקש מי שסוטה מהנושא למחוק את התגובה שלו). |
![]() |
![]() |
# 9 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
בהצלחה במכירה. עריכה: לא ראיתי שביקשת לא להגיב, מצטער. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |