|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מכירה קבוצתית | באנר פרסומת בראש דף של אתר "החידה"
היי חברים, שימו לב:
אני פותח מרכז מכירה קבוצתית של באנרים לחודש שלם בראש האתר: http://www.TheQuiz.co.il (אתר "החידה"). באתר ישנם 25 שלבים עד אשר פותרים את החידה. כרגע יש שם פרסומות adsense, והלחיצות עליהם די מרשימות, ומבוצעות לאורך כל החידון מהשלב הראשון ועד האחרון. ישנם כ-1000 גולשים בכל יום באתר (ניתן לקבל printscreen של google analytics בה"פ). ההצעה: באנר בגודל 460X60 בראש הדף לחודש שלם ב40 ש"ח בלבד! פרסום במחיר בדיחה. ![]() ישנם רק 25 מקומות, הקודם זוכה - הראשונים שיקנו יופיעו בדפים הראשונים, וכך הלאה. חשוב לציין: לאו דווקא לוחצים על המיקומים הראשונים, כך שלהופיע ראשון או להופיע מספר 20 או 25 לאו דווקא אומר יותר לחיצות. ניתן לשלם בהעברה בנקאית, בpaypal (כ10.5דולר או בשקלים), או כל דרך אחרת שתרצו. מוזמנים להגיב כאן כדי לתפוס מקום, ולפנות אלי בה"פ לפרטים נוספים. אם אינכם מעוניינים, אנא אל תגיבו. תודה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
עסק רשום [?]
|
יש כאן בעייתיות קטנה לא? אם מתוך 1000 אנשים רק 5 יצליחו להגיע לשלב 24 לדוגמא אז רק 5 אנשים יראו את הפרסומת..
הצעה שלי היא פשוט תעשה רוטציה של פרסומות וזה יהיה לך איכותי יותר.. בהצלחה
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אם תשים רוטציה בין כל העמודים באתר אז אני בפנים.
# 10 |
חבר בקהילה
|
אני לא מוצא את כפתור העריכה של המודעה, חיפשתי בכל מקום (אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח בה"פ).
בכל מקרה עדכון למודעה: המחיר ירד ל30 ש"ח בלבד לחודש שלם למודעה! הרוטציה תהיה מקסימום יחס של 1:25 ! ההרשמה נסגרת ב5.1, ומי שמצטרף עד אז ייכנס לרוטציה! אם יהיו רק 3 אתרים, הפרסום יהיה 1:3. כל מי שמעלי קיבל תשובה וסטטיסטיקות בה"פ. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|