![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
מכירה| WapUp.info
אני מעוניין למכור את האתר שלי, WapUp.info - העלאת קבצים לפלאפון.
אני מוכר אותו כי אני רוצה לפתוח אתר אחר ואני צריך את הכסף. קצת פרטים על האתר, האתר נותן אפשרות לעלות קבצים לאתר וממנו אתם מורידים בחינם בפלאפון. (עולה כסף רק האינטרנט בפלאפון). האתר בעל שתי שפות: אנגלית ועברית. לאתר יש כ- 50 כניסות יומיות. WapUp היה מפורסם גם בגוגל AdWords. מדי פעם לוחצים על פרסומות, כל לחיצה (כשלוחצים) בדר"כ מעל 0.5$. סטטיסטיקות, חודש אוקטובר, ![]() חודש נובמבר, ![]() האתר מקודם במילים הבאות: גוגל: "העלאת קבצים לפלאפון" - דף 1 מקום 3 "העברת קבצים לפלאפון" - דף 1 מקום 5 "העברת קבצים לפלאפון בחינם" - דף 1 מקום 1 "העלאת קבצים" - דף 2 מקום 6 "שרת העלאה לפלאפון" - דף 1 מקום 3 "העלאת קבצים לפלאפון בחינם" - דף 1 מקום 4 "שירות לבעלי אתרים" - דף 1 מקום 1 "העברת תמונות לפלאפון" - דף 2 מקום 2 יאוו: "העלאת קבצים לפלאפון" - דף 1 מקום 3 "העברת קבצים לפלאפון" - דף 1 מקום 5 "העלאת קבצים לפלאפון בחינם" - דף 1 מקום 2 "העברת קבצים לפלאפון בחינם" - דף 1 מקום 1 על הדומיין, הדומיין נקנה בתאריך 17/9/08, ויפוג בתאריך 17/9/09, הוא נרכש בגודדי. *דרך אגב, הסטטיסטיקה מחודש אוקטובר זה לא מתחילת פעילות האתר, פשוט החלפתי באמצע איחסונים. לדומיין יש הרבה Backlinks מכל מיני מקומות, בארץ ובחו"ל. בגוגל - 44 דפים מאונדקסים. כמובן שהעברת הדומיין חינם בין חשבונות גודדי. איך תערך המכירה, מכירה פומבית. תחילת מכרז - 60 ש"ח. קפיצות - 10 ש"ח קנייה מיידית - 450 ש"ח. *סיום מכרז - 48 שעות לאחר ההצעה האחרונה הגבוהה ביותר. **בקנייה מיידית תקבלו עוד 4 דומיינים. (biz/info/net/org) לא אותו שם. התשלום הוא בהעברה בנקאית (בנק הפועלים), או בפייפאל. אם תרצו עוד תמונות/פרטים נוספים אשמח לתת. יצירת קשר: ה"פ, 174186310, 0527284335.
מוכר מדבקות מסך ובאמפרים לאייפון 4/4S, פרטים בפרטי. Last edited by ChaoscripT; 26-11-08 at 01:47.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
עסק רשום [?]
|
80 שקלים.
![]() |
# 5 |
עסק רשום [?]
|
אני הצעתי 80 ידידי.. אתה רוצה תציע יותר ואל תבלבל לי במוח.
העלאה ב10 אז אני העליתי פעמיים ![]()
![]() |
# 10 |
אחראי פורום שמות מתחם
|
אני מקבל שגיאה כשאני מנסה להעלות קובץ:
Fatal error: Call to undefined function: autom() in /home/chaoscript/domains/wapup.info/public_html/upload.php on line 101 חות מזה, אתה בנית את המערכת או שרכשת אותה? תודה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|