![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש בונה אתרים
לבניית אתר הכרויות מחפש עצמאי, חברה לעיצוב+מערכת(וכמובן סלייסינג)
עיצוב דף ראשי+פנימי+כרטיס ביקור(אופצינלי, תגידו כמה להוסיף[רק על עיצוב]) מערכת - לא כמו אתר הכרויות רגיל אלא, המערכת תכלול: טופס הרשמה - של פרטים(כמו כל אתר) הטופס יופיע רק במערכת, למנהל. המנהל יוכל לבחור מבין אלו שנרשמו מי יופיע באתר ולהמליץ למשתמש אחד על אחרים. ניהול דפים טופס צור קשר מערכת שתמלא תמונה+תוכן. ניתן להוסיף וכו' ויופיע רנדומלי באתר. בפאנל ניהול למשתמש יופיעו האפשרויות שהמנהל נתן לו+עריכת פרטים. הצעת מחיר בלבד פה לא בפרטי ולא כלום. רק פניות מתאימות יקבלו תשובה תודה
חבר על
|
שלום,
שמי רון, ואשמח להציע לך את שירותיי כמתכנת ומקודד אתרים. בתור מקודד אתרים, אני מקודד באופן תקני לחלוטין בעזרת divים. בתור מתכנת אתרים, אני מקפיד על תכנות מסודר ויעיל ועבודה עם מחלקות,מערכת טמפלט (לשינוי קליל של העיצוב),ניתן להוסיף ajax. לקוחות אחרונים: xup.co.il - העלאת תמונות soda.co.il - אינדקס אתרים (הכולל פאנל למשתמש ולמנהל האתר) veep.co.il - מערכת הכוללת פאנל ניהול מתקדם. mafia.co.il- משחק דפדפן ייחודי וגדול שנבנה על ידי בימים אלו,נפתח ב 20 לחודש הנוכחי, ניתן לתת לך הצצה במידה ותיכנס למסנג'ר. *לקוחות נוספים ניתן לראות במסנג'ר. על מנת לקבל פרטים נוספים ולתת לך הצעת מחיר מדוייקת, צור קשר: מסנג'ר: rons8@example.com *כמו כן אין לי בעיה להפנות אותך לאחד הלקוחות שלי שתדבר איתו. יום טוב.
חבר על
|
תראה,
אתה מחפש מתכנת רציני -> אף אחד רציני לא ייתן לך הצעת מחיר בלי לקבל אפיון מפורט (לפרטי פרטים,כמה שרק אפשר). אם תרצה שלח לי לפרטי/למייל אפיון מלא ואני אתן לך הצעת מחיר.
חבר חדש
|
אם זה עדיין אקטואלי אז אנו לשרותך !!
opsys חברה קטנה שעושה דברים גדולים ,מרמת תיכנות ועד גרפיקה בכל הרמות וכל ההקשרים . תוכל להיכנס לאתר שלנו www.opsys.co.il להכיר אותנו יותר טוב וכן לדבר איתנו בטלפון : 0547204480 0775356264 תודה ערן . |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
צור בבקשה קשר ותקבל את כל מה שרצית ברמה הגבוהה ביותר ובמחיר נמוך ככל שאפשר.
0524824634 נברר איתך קצת פרטים ונוכל לתת לך מחיר. תודה, אבי שרביט, www.sharvit-web.co.il
חבר בקהילה
|
שלום לך!
במידה והנושא רלוונטי, ViewPoint תשמח להציע לך שירותי בנייה ופיתוח אתרי אינטרנט מתקדמים. עיצוב ברמה גבוהה. ממשק ניהול תוכן נוח וחדש. לפרטים נוספים וקבלת הצעת מחיר יש ליצור קשר: http://www.viewp.net viewp.net@gmail.com
|
|