|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מוכר | מערכת ניהול תוכן , מותאם אישית
אהלן ,
התפנה לי די הרבה זמן אז ככה. אני מוכר (או אפשר לקרוא לזה בונה) מערכות ניהול תוכן מותאמות אישית , במחירים מוזלים. המערכת לא תכלול יותר מ 5 אפשרויות (נוסף לעריכת תוכן כמובן, אלא אם כן מוסיפים על זה אסביר בהמשך) , את ה 5 אפשרויות כמובן לפי הביקוש שלכם. אוקיי , אז כמו שאמרתי קודם - אתם יכולים להוסיף אפשרויות למערכת , ע"י הוספת 2$ לכל אפשרות. המערכת עצמה , כולל חמשת האפשרויות שאתם בוחרים עולה 40$. ההעברה מתבצעת ב PayPal בלבד. יום נעים! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
האם אתה יכול לספק חשבונית?
תוך כמה זמן אתה מספק את זה? האם אתה מלביש את זה על המערכת? האם יש אפשרות להוסיף עוד קצת במחיר להוסיף קידוד..? כמה זמן אחרי התקנת המערכת אתה נותן תמיכה? מה בנוגע לאבטחה של המערכת? בקיצור אם רוב התשובות שלך פה זה כן.. יש על מה לדבר, פרטים בחתימה, יום טוב, |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
האם אתה יכול לספק חשבונית? - לא.
תוך כמה זמן אתה מספק את זה? - זה תלוי כמה אפשרויות הקונה מבקש. הקונה משלם ברגע שאני מסיים לבנות את המערכת ומראה לו. האם יש אפשרות להוסיף עוד קצת במחיר להוסיף קידוד..? - כן. כמה זמן אחרי התקנת המערכת אתה נותן תמיכה? - אני תומך בבעיות לשנה. מה בנוגע לאבטחה של המערכת? - אני לא מאבטח , אבל אני אגיש לך מערכת בלי חורי אבטחה(נבדק ע"י מאבטח) |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
קודם מקודד(במקום מתכנת או מעצב שעושה סלייסינג) עכשיו מאבטח? הוא בדק את זה עם גלאי מתכות? |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|