|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אקס מנהל
דירוג מסחר: (0)
|
הצעה - ניהול אתר לתוכנית הריאליטי האח הגדול
אהלן,
בקרוב יפתח אתר לתוכנית האח הגדול שיהיה מיניסייט של האתר Hotshows.co.il. אני מעדיף שמישהו ינהל את האתר, שזה אומר: -הבאת צוות (במידה ואתם חושבים שאתם תהיו מסוגלים לנהל אתר כזה לבד, על אחריותכם) -כתיבת עדכונים -פרסום האתר (לא כולל פרסום במנוע החיפוש GOOGLE - על חשבוני) כמובן שזה דורש מישהו שרואה את התוכנית כמה שיותר. התמורה היא אפשרות להציב פרסומת ADSENSE שלכם בראש העמוד, אתם תרוויחו מהפרסומת הזו 100%. (אני שם פרסומת בתחתית העמוד ובעמוד הארכיון) הפרסומת תופיע בכל העמודים. *האתר יפורסם באמצעות Ad words, אני אשלם על זה. חוץ מזה אחריות הפרסום היא עליכם. *אתם לא צריכים להשקיע כסף, רק לנהל. מי שרוצה שישלח ה"פ או אימייל ל admin@hotshows.co.il ויספר על עצמו קצת: גיל, שם מלא, שם משתמש בהוסטס, ניסיון בניהול אתרים, יצירת קשר (אימייל, מסנג'ר) אם יש לכם שאלות בנוגע לאתר שאלו אותן פה. תודה והמשך יום נעים, יונתן. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
היה לי אותו מקרה ופניתי אליהם במטרה להודיע להם מראש שאני הולך לשים באתר הזה שני חשבונות - אישרו ![]()
![]() |
# 6 | |
אקס מנהל
|
אתה מתכוון גיל וכו'? לא משנה לי, ללא שגיאות כתיב, רציני, שאפשר לסמוך עליו.
אגב, שכחתי לציין, יש כמובן מערכת שבאמצעותה תוכלו לנהל את האתר. ויש את הדרישות שרשמתי למעלה: ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|