|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
מוכר | עיצוב מקורי ומאד חמוד על בסיס אפור
![]() עיצוב מאד גמיש. עשיתי אותו בצורת אתר ניהול תוכן או פורום (למי שחושב שזה יותר מתאים) כדי לעזור לכם לראות איך זה בעצם יראה בתור אתר עם תוכן. כמו כן הוא עוצב באנגלית וזה עניין של שניות להפוך אותו לעברית ולהעביר את התפריטים מקומות. ממש לא בעיה. ז"א אני יכול לשנות כל מה שתרצו. 1.מחיר לעותק: 120 ש"ח (ללא קובץ PSD, עם קידוד HTML בסיסי, מספר דפי תוכן מלאים והתאמה מלאה לעברית והתאמה לקונה, עם קובץ PNG באיכות גבוהה) 2.מחיר ייחודי: 230 ש"ח (ביחד עם קובץ הPSD, תרגיש חופשי לעשות עם זה מה שבא לך) אתם אומרים מה לשנות, מה להוריד ומה לשים, אני עושה את זה. אחרי זה אתם מקבלים את הPSD של העיצוב (ללא רשיון מכירת העיצוב לגורמים אחרים) ותמונת PNG באיכות גבוהה. נ.ב רשיון מכירה (רשיון שמאפשר לכם למכור את הPSD\אתר ומקנה לכם את זכויות היוצרים של העיצוב) רק ב700 ש"ח. Last edited by dark lord; 14-08-08 at 22:46.. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
חוץ מזה, מה זה אומר בעצם, שאתה יכול למכור אותו לעוד אנשים? |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
1.כמו שכתבתי אפשר לדבר על המחיר ולהוריד אותו משמעותית.
2.מחיר של 300 ש"ח על עיצוב כזה הוא מחיר סביר מאד. 3.יש הבדל בין זכויות יוצרים ולבין המוצר, זה כמו שתקנה ספר, תצלם אותו מכל צד אפשרי, תדפיס מחדש ותמכור - זה לא חוקי, למרות שהספר שלך. אתה חושב שאני מעוניין לשבת שעות על עיצוב ואז להביא אותו במחיר X למישהו שימכור אותו הלאה לעוד עשרות אנשים בטענה שהוא יצר את העיצוב? זה לא הולך ככה. 4.אחת הסיבות שהמחיר "גבוה" כפי שאתה טוען, היא בעצם העובדה שברגע שאני מוכר אותו לאדם מסוים אני לא מוכר אותו יותר, כלומר העיצוב ייחודי לאדם לו אני מוכר אותו. |
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום שמות מתחם
|
זה ממש לא כמו ספר כי אותו ספר נמכר 1000 פעמים ואילו העיצוב שאתה מוכר אמור להימכר רק פעם אחת (לא צוין אחרת, ואם כן אז ממש לא שווה 300 ש"ח).
אתה יכול להשוות את זה לציור שאתה קונה מצייר, ברגע שהוא צייר לך את הציור, אתה קונה אותו, הוא לא יכול לאמר לך שאם תרצה למכור אז רק ב-700 ש"ח. בכל מקרה, ככה זה מקובל.
# 5 |
חבר חדש
|
אוקיי, אז אני אנסח את עצמי טוב יותר. ואפילו אוריד מחירים:
1.מחיר לעותק: 120 ש"ח (ללא קובץ PSD, עם קידוד HTML בסיסי, מספר דפי תוכן מלאים והתאמה מלאה לעברית והתאמה לקונה, עם קובץ PNG באיכות גבוהה) 2.מחיר ייחודי: 230 ש"ח (ביחד עם קובץ הPSD, תרגיש חופשי לעשות עם זה מה שבא לך) |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|