![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דרושים כתבים
דרוש לי כתב או שניים לאתר http://www.TechLife.co.il
כתיבה מקצועית ללא שגיאות, פסיקים ונקודות. כתיבה בפסקאות (פרגרפים - הפרש שורות בין קטע לקטע בכתבה) וכו'. כמו כן אחד מהם יצטרך להיות ראש צוות \ אחראי אתר או איך שתקראו לזה, מה שאומר לדאוג שיהיו כתבות, שהכתבים שיהיו יכתבו, לכתוב בעצמו. אני אדאג לצד הכספי, לקידום האתר, לשיפורו ולכל השאר. התמורה היא לא כספית בצורה של משכורת לפי זמן או לפי שעה אלא אחוזים מרווחי האתר מפרסומות וכו'. (בסוף כל חודש אציג תמונת מצב של גוגל אדסנס \ כל מפרסם אחר בו אשתמש ומתוך הרווחים המופיעים שם הוא יקבל אחוז מסוים שייקבע, בהעברה בנקאית או דרך PayPal). מכיוון שחודשים אלה הם רק חודשים ראשונים של הקמת האתר ופיתוחו והבאת משתמשים, אין רווחים מפרסומות כך שייצא שלא יקבלו בהתחלה רווח. בעקבות כך אני רק מעוניין להראות רצינות בעניין על ידי כך שאעביר סכום מסוים בסוף החודש הראשון (לא בהתחלה עכשיו כי כבר שבוע שעבר מצאתי מישהו שהיה נראה מבטיח מאוד, כתב שלושה כתבות רציניות, הביא משתמשים וכתבים ושילמתי להראות לו שאני רציני - בסופו של דבר חבר שלי גילה שכל הכתבות פשוט היו מועתקות Copy ו Paste מאתרים כמו וואלה ודומיהם וה"כתבים" היו חברים שלו מהכיתה שגם כמוהו העתיקו. הוא הבטיח לכתוב כתבות רציניות משלו אך כמובן שלא כך יצא בסוף והכסף הלך לכלום. כך שהפעם רק בסוף החודש הראשון אני אשלם סכום מסוים והשאר כמובן יתמשך ברווחים מהפרסומות). ליצירת קשר נא להשאיר פרטים Last edited by Builds; 14-08-08 at 21:35.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר חדש
|
אני לא רוצה להשמע חמדן חס וחלילה אבל כתיבת מאמרים וכתבות בצורה רצינית זאת עבודה לא קלה שלוקחת הרבה זמן.
וכמו שאני מכיר את גוגל אדסנס, זה נחמד אבל לא יותר מדי. כמה אתה כבר מרוויח בחודש? נגזים - נגיד 300$. כמה אחוזים אתה תביא לכל כתב וכמה כתבים יהיו? מה שכן זה לא יעלה על 140 שקל לחודש, ועם כל הכבוד, לשבת ולכתוב מאמרים כל הזמן הפנוי שלי בשביל 140 שקל (אפילו שיהיה 200) זה רחוק מלהיות משתלם. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
זה לא שאני דורש ממך מסה של כתבות של "שב כל היום ותכתוב". רק עכשיו בהתחלה בשביל למלאות את האתר אני רוצה ככה 3 כתבות בכל קטגוריה כך שזה יוצא עוד 11 כתבות לעשות שאני אעשה חלק מהם והכתבים ישתתפו. מאותו קטע מצדי תעשה 10 ביום או תעשה 10 בחודש. העיקר שאתה עושה.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|