|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
מציע שיתוף איתי - במערכת העלאת קבצים מתקדמת!
שלום לכל המשתמשים היקרים,
יש לי מערכת העלאת קבצים לכניסה בבקשה לשלוח הודעה פרטית - רק אם הינך מעוניין. בכל מקרה. המערכת מתקדמת מאוד כוללת פאנל ניהול. אני הייתי רוצה לפתוח את השירות בעד דומיין ישראלי (co.il.). לדוגמא: אני מאחסן את המערכת על השרת שלי (10 ג'יגה - 100 ג'יגה תעבורה) והשותף שלי צריך רק לשלם על הדומיין הישראלי. והמערכת שייכת לשנינו והרווח שלנו מהמערכת ומהשירות הוא ביחד. כלומר מפרסומות וכו'. הכל יהיה כתוב בחוזה או במה שהשותף ירצה - תלוי ברמת האמון שלו. בכל מקרה, למי שבאמת רצה אי פעם שירות משלו או אפילו שירות בשיתוף עם משהו מוזמן ליצור עימי קשר לגבי מערכת העלאות. עיצוב - מדהים. מערכת - מתקדמת מאוד! פאנל ניהול - מתקדם, קל לשימוש ויעיל. עמודים - מעוצבים כבר, ודף 'צור קשר' קליל לשימוש לשליחת ביקורת/תלונה/בעיה וכו'. בכל מקרה, אני ממש מציע למי שמעוניין ליצור עימי קשר, לא תפסיד ![]() למה אני זקוק לדומיין ישראלי? התשובה לכך פשוטה, אני משלם סכום גבוהה מאוד כל חודש להחזיק שרת מהיר, יציב ואיכותי שיכול לאחסן 10 ג'יגה ועם 100 ג'יגה תעבורה ולכן אין לי כסף לדומיין ישראלי, ועם אני אעשה שיתוף עם משהו אז כך המערכת תצא לאוויר - אני משלם על האיחסון - והשותף על הדומיין הישראלי. מעוניין?:qqb003: צור קשר - פרטים בחתימה - או ה"פ. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|