|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
קידום מקבץ תמונות בגוגל תמונות
היי
אני מתכוון להקים אתר עם תמונות מענינות ככל הנראה בתוך בלוג (באנגלית כמובן) אני מכוון את נתח המבקרים העיקרי שיגיע מgoogle images כמו שראיתי בחקירה שעשיתי על כ10 אתרים בסגנון אני (לא) יודע איך לקדם אתר בגוגל הרגיל פלוס מינוס אך בקידום אתר במנוע חיפוש תמונות עוד לא יצא לי להתנסות (וגם קידום רגיל למען האמת) אז איך עושים את זה? קידום רגיל של הדף? הכנסת מילים רלונטיות בשם התמונה? קישורים ישירים לתמונה? איך זה הולך בנוסף 2 שאלות נוספות בעניין 1. האם יש בעיה באתר עם גוגל אדס לשים מערכת באנרים/קישורים של אתרי החלפת קישורים? 2.ברוב האתרים מסוג זה שהיו במבנה של בלוג הוסיפו משהו DIGG שזה מקשר לאתר DIGG עם תגובות- האם זה עוזר לקידום? האם זה מביא גולשים? ואיך/איפה משיגים את זה? (אני לא יודע בדיוק מה זה הדיג הזה- לכן השאלה אך אם זה עובר על חוק המערכות אשמח אם תגידו לי ואני יוריד את זה) |
![]() |
![]() |
# 2 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
קרא את הפוסט הזה http://www.2seo.net/%D7%A4%D7%99%D7%...%D7%95%D7%92d/ .
# 3 |
חבר בקהילה
|
למה האתר בחצי גיבריש?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
יש להם בעיה בבלוג, אבל ניתן להבין גם ככה.
# 5 |
חבר על
|
בגוגל וואבמסטר טולס תחת כלים האפשרות האחרונה או לפני זה לקידום האתר טוב יותר בגוגל תמונות
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
מנסיון- תצטרך לחכות הרבה זמן לאינדוקס ראשוני.. הם מעדכנים את האינדקס של התמונות כל איזה חודשיים בערך..
והגולשים מ google images באים רק לתמונה ככה שלא יישארו באתר שלך אז אני ממליץ לך להתמקד בקידום האתר עצמו. בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
יש פה לינקיה וראיתי שם מדריכים
אבל האם יש לך טיפ לקידום של אתר מהסוג הנ"ל? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|