|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
|
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
[שאלה] למישהו יש קרוב משפחה שעובד תחת משרד החינוך?
שלום,
לאחרונה נחשפתי במבצעים לעובדי משרד החינוך עבור מוצרי מיקרוסופט, ובינהם ראיתי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה Ultimate במחיר מצחיק מאוד של 94 ש"ח - עם משלוח 139 ש"ח (סבסוד ע"י משרד החינוך), המבצע מיועד לעובדי משרד החינוך, מוסדות חינוך ומורים, עכשיו, אני מעוניין שמישהו עם קרוב שעובד במשרד החינוך יבצע עבורי את הרכישה ואני אשלם לו (עם עמלה כמובן). תודה מראש, לרציניים בלבד! ליצירת קשר, ה.פ ופרטים שבחתימתי.
# 2 |
חבר על
|
דבר איתי באי סי קיו, אמא שלי מורה
# 4 |
חבר על
|
259049552
# 10 |
חבר בקהילה
|
אמא שלי מורה וגם לי היה ברעיון לקנות מהם (זה היה עוד כשהוציאו את ויסטה). הקאטש הוא ברישיון.
אגב, אני ממש לא רוצה לבאס אותך, רק בתור המלצה: בתור מנהל רשתות אני יכול לומר לך שהם עשו עבודה די טובה בויסטה, רק שמי שיוכל להכיר בעובדה זו, זה מנהלים ומשתמשים אדמיסטרטיביים אחרים. ויסטה לא מתאימה למשתמש הביתי הפשוט/מתקדם. נקודה. המלצה שלי: תישאר עם xp (אפילו שלחבר'ה יש כבר ויסטה) רמי |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|