![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
תחרות FIRST.
שלום.
היום היה היום האחרון לתחרות הרובוטיקה FIRST בה השתתפתי עם בית הספר שלי. כקבוצה, לא זכינו לתמיכה מצד בית הספר מסיבות לא ידועות, לא קיבלנו תקציב מספיק ולא אמצעים, אך הצלחנו להגיע לרבע הגמר, מכלום. הקבוצות הזוכות טסות לאטלנטה להתחרות שם. בנוסף לתחרות הרובוטים, קיימת תחרות אתרים לקבוצות. זה בעצם היה התפקיד שלי בתחרות, בניתי יחד עם שותף את האתר הזה : http://ale2212.com התחרות היא על תוכן, עיצוב ויכולות טכניות שונות כמו ניווט, נוחות וכו'. האתר המנצח לצערי לא היה שלנו, למרות הציפייה הרבה. האתר הזוכה השנה הוא : http://www.hamosadrobotics.net/ אשמח לקבל את דעתכם. סך הכל, התחרות ממש מגניבה, הארגון היה נפלא ויפה וכו'. הקבוצה שלי זכתה בפרס יחיד והוא "ניצול המשאבים הפחותים ביותר בדרך הטובה ביותר", ממש מעודד. עוד מישהו היה שם? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
שהיה לכם בהצלחה..:]]
חשבתי שפוריקט כזה מיועד לתלמידי י"ב של פיזקה :] טוב שהיה .. אגב מה הרובוט עושה? :P
# 3 |
חבר בקהילה
|
אני במגמת מכטרוניקה/לוגיקה, אתמול קיבלנו הזמנות ליציאה היום.. חח כולם אמרו שיבואו בסוף הלכו 2 ילדים.
זה היה מ6 בבוקר עד 6 בערב נכון? |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
כן.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
מי הקבוצות שזכו?
# 6 |
חבר בקהילה
|
שלום,
כשופט בתחרות- הקבוצה שלך בהחלט הייתה ראויה לפרס שקיבלה והפגינה יכולת טובה, מקוריות ושימוש יעיל במשאבים שהיו לה. לצערנו המודעות בקרב מנהלי בתי הספר, ראשי הערים וכו' עדין לא מספקת ואנו פועלים בהקשר זה. כאמור, היו גם פרסים נוספים והתחרות בזירה עצמה שבה זכו קבוצות אחרות ורובן כאלו שצברו ידע וניסיון משנים קודמות. סביר שהשתתפות חוזרת תשפר את ההישגים שלכם. נ.ב. את האתר המנצח בחרו התלמידים עצמם, כך שכנראה לא קלעת לטעם הכללי שלהם.
# 7 |
חבר וותיק
|
יפה לכם =]
חח יש לי מורה שקוראים לו גלעד שפירא :X
# 8 |
חבר וותיק
|
הבית ספר שלנו גם השתתף..לפני שנתיים הייתי חלק מזה..
ומאז המורה רוצה שאני יצטרף כל שנה אבל ויתרתי.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|