|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מפרסם שנית| עיצוב פורטל אינטרנט מקצועי למכירה מיידית!
עיצוב פורטל אינטרנט מקצועי למכירה מיידית!
שלום לכולם, אני מעוניין למכור עיצוב לפורטל אינטרנט מקצועי מאוד במיידית! בזמנו, העיצוב עלה לי 600 ש"ח, אך עקב חוסר זמן, בסוף לא פתחתי את הפורטל, כעת אני מוכר את העיצוב ב300 ש"ח בלבד! תמונה של העיצוב: http://img457.imageshack.us/img457/2...17209052mj.gif פרטים ליצירת קשר: אימייל / מסנג'ר: Admin.cf@Gmail.com
# 4 |
חבר מתקדם
|
כפיר אחי, הרבה מאוד אנשים פנו אליי, אך לא היו רציניים מספיק
אני כותב הודעה זאת בתיקווה שמישהו שרציני יבוא אליי ולא סתם
# 5 |
Guest / אורח
|
אלעד כרגע אני מחפש עיצוב מאוד אהבתי את העיצוב הזה רק חבל שהציעו לי אותו לפני כמה זמן עוד אלמוג הציע לי אותו ב150-200 ואתה סתם מציע כאן ב300.
הוא לא נמכר לך ב600 אני מוכן לחתום על זה. ד"א אם הייתי רוכש אותו זה עם שינוי קטן. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
איך אלמוג יכול להציע לך את אותו עיצוב אני העיצוב ניקנה כבר מאלמוג?!?!?!?!?
חוץ מזה, אוכל לשנות לך מה שתרצה בעיצוב, זוהי לא בעיה ואפשר גם להיתפשר על 250
# 8 |
Guest / אורח
|
אלעד אני רק אומר לך שאם קנית אותו ב600 אתה פרייאר רציני.
שהעיצוב היה יד ראשונה מאלמוג הוא הציע לי ב150 -200.. תשמע בסופו של דבר אם לא יהיה לי עיצוב בחודש הקרוב אני אקנה ממך ב250 אם השיפורים שאני אבקש. אם העיצוב עדיין יהיה אצלך. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|