|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש בחור בעל רעיון לאתר
מחפש בחור בעל רעיון לאתר, וההשקעה עליי, וזה אומר כל מה שנחוץ
תיכנות,עיצוב,איחסון,דומיין וכד'.. ממש כל מה שצריך בלי לחסוך, בעל הרעיון הטוב ביותר ובעל הפוטנציאל הגדול ביותר, אני אדבר איתו חזרה ונמשיך לשוחח באופן אישי יותר.. הרעיון צריך להיות משהו מקורי,חדשני, או משהו משודרג יותר, כלומר יכול להיות משהו שקיים כבר באינטרנט, אבל יש לו רעיון טוב יותר לביצוע וחושב שיש לזה יותר פוטנציאל. אפשר לשלוח לי את הרעיון בפרטי, ניתן גם לבקש בפרטי מספר איסיקיו/מסנג'ר/פלאפון כל הצעה תתקבל בברכה, אל תתביישו להציע הצעות.. *בלי הצעות הוסטינג. בברכה, לירן |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
שכחתי לציין. כמובן שהרוויח התחלק 60:40 מכוון שבכל זאת אני זה שישקיע.
או במידה ושנינו נשקיע באופן שווה. אז כמובן שיהיה חילוק של 50:50, שוב, במידה ומישהו יש רעיון ואין לו את הזמן והכסף להשקיע. לכן אני שואל.. והרוו כמו שכבר אמרתי 60:40, שלדעתי זה נחמד מאוד. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
יצרתי איתך קשר בהודעה פרטית עדיין לא עניתה לי
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ובנוגע לשאלה שלך.. אני לא חושב ש באמת צריך 15-20 אלף, אם הרעיון טוב ומקורי, אין ספק שידרש סכום נכבד, אבל זה גם תלוי בסוג האתר ומה הנושא שלו, וכמה באמת תיכנות יהיה דרוש לו.. שוב. יש לי תקציב יפה. עדיין מוזמנים להביא עוד רעיונות.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|