|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
[דרוש] מתכנת ומעצב...אפשר בנפרד....
לא חייב שהמעצב ידע גם לתכנת ולהפך. אם יש אפשרות מה טוב .
אז ככה, אני מחפש תיכנות ועיצוב לאתר רדיו בחסות מועדון "ארצנו" בת"א . באתר יהיו מספר דברים : גלרית תמונות - החלק הפעיל ביותר באתר, תמונות שצולמו מסופ"ש במועדון יהיו באתר ואלפי מצולמים יכנסו לראות . פורום - יש העדפה ל IPB, אני מסתדר איתה הכי טוב . כמובן שהעיצוב של הפורום יהיה תואם לעיצוב האתר, ושלא יראה כחלק נפרד ממנו . דף שדרנים, לוח שידורים וכל מיני שטויות . זה האתר בגדול . אל תשאלו אותי מה גובה התקציב, פשוט תתחילו לזרוק הצעות, אני כבר אעשה סלקציה . תודה רבה, מקווה למצוא ![]() נ.ב אני מחפש מעצב ומתכנת ברמה גבוה ! אז לכל הפישרים - אל תתאמצו. זה הולך להיות אתר רציני . |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
קיבלת פרטית
# 4 |
חסום
|
מה שידוע לי יש 2 אתרים שמצלמים בארצנו, סטייל ואלזם.
אתה זה נועם חלאווי, המנהל של סטייל fm ? טוב בכל מיקרה, צור קשר בנוגע לאתר. icq 3073508 מסנג'ר: asherpesahov@nana.co.il |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
צור קשר דרך החתימה.
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
www.netbush.net
(העמוד עם פירוט הפונקציות והמחירים נמצא בכתובת http://www.netbush.net/4.html ) ניתן ליצור קשר דרך האתר באי מייל netaessar@yahoo.com באי סי קיו 3623347
# 10 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|