|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
לעסקי בניות אתרים ומעצבים. פאנל ניהול לאתר הלקוחות.
שלום לכם.
ברשותי מערכת לניהול אתר (CMS) את פותחה בשפת PHP. ההצעה היא לבוני האתרים, המעצבים והאנשים הפרטיים. אתם מביאים לי עיצוב מקודד ואני "מלביש" את הפאנל על האתר שבניתם ללקוח שלכם כך שיוכל לעדכן את אתרו בקלות יתרה, ללא שום תלות בידע תיכנותי. מחירים נוחים, מספק קבלות. רשימת מודולים חלקית: ניהול חדשות, מנהלים משניים (כולל הודעות פרטיות בניהם+צ'אט בסיסי), רשימת תפוצה, יצירת דפים אישיים (כולל יצירת לינק מדומה דרך MOD_WERITE), לוגים של כניסות אחרונות פעולות אחרונות וכניסות שגויות, סטטיסטיקה, ניהול דפי שגיאה, ניהול אירועים, ועוד! כמובן שניתן להוסיף מודולים בתשלום. לפרטים נוספים, קבלת דמו ושאר ירקות פנו אליי בהודעה כאן או בהודעה פרטית. דרכי התקשרות: אימייל, מסנג'ר ופלאפון (ינתנו בהודעה פרטית). !!! אני לא מעצב !!! שווה לבדוק! ____________________________________________ עריכה: אם זה יוצא לכם מהמערכת, זה בגלל שמישהוא אחר נכנס. פשוט תחכו כמה דקות שהוא ייצא... תודה. למנהל הפורום- אנא שנה את נושא ההודעה שיהיה במקום בניות בניית. משום מה יצאה האות ו' ולא י'.... Last edited by solcito; 23-12-07 at 00:26.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
אנא שלח לי לפרטי קישור למערכת, ותיק עבודות נוספות שלך.
בזמני החופשי אבדוק מה אתה מציע ואחזור אלייך.
# 8 |
חבר מתקדם
|
נשלח לכולם.
אשמח לדבר איתכם במסנג'ר,בעיקרון הבאתי לכם הצעת מחיר אבל היא יכולה להיות אינדוידואלית לכל עסק ועסק. תלוי במספר עבודות שאתם מביאים לי. ד"א המערכת מבוססת על קובץ שפה, כך שאתם יכולים בקלות לשנות את המילים בהתאם ללקוח שלכם. Last edited by solcito; 23-12-07 at 12:38.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
תוכל להתאים את המערכת שלך לעיצוב שקיים באתר הבא:
www.kofcha.com ? אם כן, אני יותר מאשמח אם תדבר איתי באי סי קיו 3623347 נטע
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|