![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מוכר מחשב
טוב בגלל שאני הולך לירכוש מחשב חדש ואין לי מה לעשות עם הנוכחי..
הדרישות של המחשב: פנטיום 4 (3.00 ghz) 1 גיגה ראם (של קינגסטון) 160 גיגה הארדיסק (שודרג) כרטיס מסך: nVidia Geforce 5200 FX החלפתי ת'כונן לLG צורב+כונן DVD הפלופי לא בטוח עובד לאדע.. אממ מארז זה שיש לו ידית למעלה כזאת כולל מסך ProView 17 inch (עושה קצת בעיות מדיי פעם אבל עובד כמו חמור) בונוס!! המאורר שודרג למאורר שעלה לי 160ש"ח משהו ממש סוס עכשיו הוא עובד שקט + לא מתחמם כ"כ המחשב בן 3שנים בערך לא התקלקל אף פעם .. לא שלחתי אותו לתיקון ולא כלום. עובד כמו שצריך .. פשוט אני אחד שאוהב להשתדרג וההורים לא מרשים לי ליקנות עוד מחשב כל עוד המחשב הנוכחי עדיין אצלי. והינה פירוט יותר מפורט. http://img223.imageshack.us/img223/2927/97495098ml8.gif תנו הצעות מחירים .. אני ממש צריך להפטר ממנו כי ב10 אני מקבל משכורת ולקראת החודש הבא אני מתכוון לרכוש את המחשב החדש (Amd athlon 64 6000)
# 5 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מצחיק... יש לי בדיוק אותו מחשב חוץ מזה שהכרטיס מסך שלי נשרף לי (היה לי 6600) אז עכשיו יש לי GeForce 7300...
וגם לי יש מארז (מגעיל) עם ידית למעלה~! וגם המחשב שלי בן 3..... אבל אני קונה מחשב חדש שאמור להגיע ---> היום ![]() בכ"מ.. זה לא מחשב לדעתי ששווה לקנות משומש.. כי המחיר שלו בתור מחשב חדש נמוך... אלא אם כן יש בעיה רצינית בתקציב ורוצים מחשב שלא ידרשו ממנו הרבה... בהצלחה במכירה ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|