|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
[דרוש]מקודד לקידוד עיצוב הוסטינג
דרוש מקודד בעל ניסיון
עמוד ראשי כבר מוכן מדובר על מספר גדול של דפים יש להציע הצעות מחיר פה לכמות של דפים ולדף נפרד יש להביא גם יצירת קשר שם איסי מסן דואר ופלא חובה לפרטי אני יוצר קשר באיסי רק אחרי שאני יצור קשר אם אותו בן אדם בפלא ויסגור איתו הכול |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
שמי נדב
יצירת קשר: nadavi93@gmail.com - אימייל msn: nadavi93@gmail.com icq: 8153160 (פחות זמין בו..) פלאפון בפרטי אם תרצה.... |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
אני לא יכול להציע הצעת מחיר פה בגלל שאני לא יודע כמה דפים אתה צריך ועל איזה עיצוב מדובר.
בכל מקרה: שמי ירין תוכל למצוא אותי איסי 321171611 מסנגר 3yarin@walla.co.il איימיל פלא תקבל אחרי שיחה באיסי. יום טוב.
# 4 |
חבר וותיק
|
שם: כפיר גולן
אימייל: kfir.gollan@gmail.com איסיקיו: 267493460 מסנג'ר: kfir_dnd@hotmail.com פלאפון: אחרי שיחת הכרות קצרה ![]() אשמח לקבל פרטים נוספים לגבי סוג החיתוך (הקידוד) שאתה רוצה: טבלאות \ Divים XHTML \ HTML Transitional \ Strict \ לא מחוייב לתקן W3 תמיכה בדפדפנים נוספים פרט ל FF,IE6,IE7,OPERA? תמיכה למכשירים סלולאריים מסויימים? |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
זאת לא הפעם השלישית שאתה מפרסם את האשכול הזה השבוע? =\
# 6 |
חבר בקהילה
|
יצירת קשר
שם יניב בן צבי איסי 307219812 דואר yanivbenzvi023@walla.com ופלא אני ימסור לך אותו בפרטי אם תרצה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|