|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מ.תיכנות
|
רצח רבין כפי שלא נראה עד היום
כל הסיפורים על איך זה קרה, ומה קרה, ועל זה שיגאל עמיר לא אשם, הופץ סרט חדש, ששופץ על ידי חברה כלשהיא, וניתן לראות בבירור את יגאל עמיר יורה מטווח 0 בראש הממשלה לשעבר, יצחק רבין ז"ל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3463208,00.html
|
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
יהיה זכרו ברוך
![]() כמה בעיות היגאל עמיר הזה עושה... בהתחלה הוא רצח בן אדם ועוד ראש ממשלה ועוד הוא רוצה להשתחרר ![]() הייתי שם אותו בבידוד כל החיים ![]() הוא בכלא כמו מלך עם טלוויזיה וספה ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
אקס מנהל
|
זה לא סרט חדש. צלם חובב צילם את זה אם אני זוכר נכון, הראו לנו את זה לפני כמה שנים בבי"ס.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מ.תיכנות
|
הסרט שופץ, בסרט הקודם לא היה ניתן לראות בבירור.. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
טלויזיה ? ספה ? התעוררתה יותר מדי מוקדם אחי ![]() חרא בנאדם. שיירקב בכלא |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
כשהוא ישתחרר מהכלא איזה בלאגן ילך בתקשורת.
סה"כ מה יצחק רבין ז"ל רצה?רצה שלום וזה היה רק בשבילנו. יצחק רבין ז"ל נרצח על כלום..על מימוש דעה למעננו. וקצת לנושא:לא היתי משחרר אותו מוקדם,אנשים אחרים שרוצחים לא משחררים מוקדם אז למה אותו כן?(למרות שלא). והוא רצח על שלום |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
היצור הזה לקח את החוק לידיים רצח את ראש ממשלת ישראל רק בגלל אמונותיו.
הוא לא מצטער לרגע על מה שהוא עשה, אסור לשחרר אותו אי פעם. [ולא עומדים לשחרר אותו.... זה שכמה קיצוניים מפגינים זה לא אומר כלום.]
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אוקיי אז ככה,רוצחים כן משחררים שיש אירועים ודברים כאלה מאישור מיוחד כולל ליווי וכ'ו,לרוצחים גם כן יש חופשות לפעמים פעם ב... ורוצחים משחררים לפעמים אחרי 20 שנה 40 שנה,את יגאל אמיר לא ישחררו בחיים זהו הוא כבר ימות בכלא. ומה שאני חושב שאל תתנפלו שצריך להתנהג עם אותו יגאל אמיר בדיוק כמו כל רוצח אחר! ולא אני לא חושב שצריך להקל על רוצחים אני בעד להוציא להורג רוצחים שרצחו שלא מהגנה עצמית\טעות כזו או אחרת. אבל מכיוון שאין גזר דין מוות בישראל צריכים להביא לכל רוצח עונש ותנאים זהים! |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
אני חושב שיש כאן דבר לא הוגן.
קודם, אני רוצה להבהיר, שלא תחשבו, אני לא בעד יגאל אמיר! למרות שאני ימיני, אני לא חושב שרבין היה צריך להירצח. ראש ממשלה, הוא באמת לא היה מתאים להיות, לדעתי. אני בכלל חושב, שגם אם יגאל אמיר היה רוצח סתם מישהו, לא משנה מי, יהודי, היה צריך לתת לו דין מוות. אני דתי, ולפי התורה, אסור לרצוח. לא משנה עד כמה הוא שמאלני. עכשיו, מה ה"לא" הוגן פה, שאת רחבעם זאבי הי"ד, רצחו שני מחבלים, יימח שמם וזכרם, ואותם הולכים לשחרר בעוד פחות משנה! אז מה שונה יגאל אמיר מהם? הם רצחו שר והוא רצח שר, שישחררו גם אותו. שניהם צריכים להירכב שם בכלא. למרות זאת, למרות שאני מאמין שיגאל אמיר רצח בפועל את רה"מ, אני מאמין שהוא לא עשה זאת מיוזמתו האישית. שוב, אני לא בעדו, הוא רצח, לא מעניין אותי איך ובפקודת מי, הוא רצח, מבחינתי שיקבל גזר דין מוות. אבל זה באמת מעצבן שרוצחיו של רחבעם זאבי הי"ד, הולכים להשתחרר..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|