|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
אתר העלאת קבצים בנפחים גדולים!
הוסטסניון
|
אני לא רואה סיבה למה והא יותר טוב מכל אתר אחר, ו100 מגה זה גודל יחסית קטן לאתר העלאת קבצין..
|
![]() |
# 3 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
יש המון אתרי העלאת קבצים, 100 מגה לא נחשב הרבה.
חבר מתקדם
|
אם אתה נרשם אתה מקבל העלאה עד 700 מגה!! (וזה בחינם) אני לא מכיר עוד אתר שנותן את זה
לפחות ישראלי ושהלינק נשאר 30 יום ולפרימיום 60 יום ועד 900 מגה העלאה
חבר בקהילה
|
א. זה לא משנה אם זה אתר ישראלי או לא, ההורדה / אפלואד לא ממש קריטיים אם זה בחו"ל או בארץ (בקשר למה שאמרת שאתה לא מכיר עוד הרבה אתרים ישראליים כמו זה).
ב. בהעלאת "פלאש" (אגב, זה לא רעיון חכם להציע גם את זה וגם את זה - סתם תופס לך מקום בעיצוב.. המשתמש יעלה במה שנותנים לו ברוב הפעמים, מה גם שאם זה לא משתמש מנוסה הוא לא יבדוק את "העלאת פלאש". עוד דבר, לא נחוץ פלאש 8, אלא נחוץ פלאש Player) כתוב: "הוסף קבצים בלחיצה על ![]() ג. רואים שזאת מערכת מתוגרמת; הרבה דברים לא מתורגמים, והמון דברים מיושרים לא נכון. למשל, בהעלאת הפלאש, לאחר שבחרתי קובץ להעלאה, כתוב Options ולא אפשרויות. ד. תיקון מילולי: זה לא נקרא "אופציה" אם אתה רוצה לשים סיסמה לקובץ, אלא אופציונאלי, כלומר אפשרי אך לא מחייב. ה. בעמוד הפרימיום בעברית הכל מיושר שמאלה. כנ"ל בעמוד הדיווח על הקבצים, שם זה ממש ממש חמור. כנ"ל בFAQ. ו. אני ממליץ להפוך את הלוגו לקישור שיוביל לעמוד הראשי, ככה בד"כ לוגוים מתפקדים. ז. תיקון מילולי: בהסכם השימוש, כתוב " כניסה לאתר ושימוש בקבצים..." וזה אמור להיות "הכניסה לאתר", ה' הידיעה. ח. תיקון מילולי: בהסכם השימוש, כתוב "הקבצים חדשים וישנים כאחד." וזה אמור להיות "קבצים חדשים וישנים כאחד". ט. תגדיל את הפונט בלפחות עוד 2 פיקסלים, זה לא קריא. י. בלוק ההתחברות בעמוד הראשי צמוד מדי לבלוק ההעלאה, תוודא שיהיה ביניהם עוד מרווח. בקיצור, המון דברים קטנים שמבריחים לפי דעתי משתמשים... PEACE.
חבר מתקדם
|
שמע לתת שירות כזה עולה הרבה כסף... קצת יותר השתדלות ואתה תסתדר.
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ב. חשבתי על זה - המחשבה להשאיר זה רק מכיוון שאומרים שהעלאה באמצעות פלאש יותר מהירה, מצד שני לא אצל כל אחד זה עובד. ג. יש בעיה עם הקובץ תרגום יש עוד בעיות תרגום... (לא חיפשת מספיק טוב) ד. כמו שאמרתי לא חיפשת מספיק טוב, יש עוד בעיות תרגום ... ![]() ה. חמור זאת מילה יחסית, הבעיה היא בדואלית של האתר עיברית שפה קשה, האתר פונה לעוד קהלי יעד, הרוב עובדים על צד שמאל , צד אחד יצטרך לסבול את האי נעימות הגראפית - כנראה שאנחנו (ישראלים) נצטרך להסתפק בישור לצד שמאל במקום לימין כיון שהמערכת לא בנויה לגמרי בתחום הישור לימין . - נעבוד על זה. ו. בוצע, תודה. (שחכתי לגמרי מזה) ז. תוקן. ח. תוקן. ט. מה בהסכם? (זה גודל סטנדרטי...) י. אני אבדוק את זה, עכשיו... תודה. אני המעצב של האתר קיבלתי משימה לא פשוטה להתאים את האתר לכל השפות העדיפות היתה לשפה האנגלית ושאר השפות. ירידה לקוד לרמות יותר קטנות היה בעיתית כיון שהמערכת בנויה בצורה מקודדת אם זה אומר לך משהו.
# 10 |
חבר בקהילה
|
היי,
יש לי כמה וכמה הערות לגבי האתר. - העיצוב, הוא מספיק לאתר כזה, אבל הלוגו לא משדר לי כלום, הוא משעמם מאוד. - הפרסומות גוגל, יכולת לשים אותם במקום אחר, זה בכלל מוציא את החשק להיכנס לאתר כזה. קשה למצוא איפה מעלים את הקבצים. - 100 מגה זה באמת כבר קטן לגבי אתרים אחרים, תעלה עוד קצת. יום טוב ובהצלחה, רועי יוסף. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|