|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה 2 מכשירים Leader i1000 של מוטורולה .
שלום לכם ,
ברשותי זוג מכשירים לידר מהדגם i1000 , בצבע שחור . מכשיר מצויין למי שלא רוצה להוציא הרבה כסף על מירס ורוצה לשלם על טוקמן כל חודש . מעולה לחברות שבהם יש מנכ"ל ועובד אחד או 2 עובדים ויותר .. פשוט מצויין לתקשורת בין העובדים וההנהלה או בין עובד לעובד . סיבת המכירה ? הוספנו עוד מכשירים חדשים למערך לכן אנחנו לא זקוקים ללידרים האלה יותר . אני מבקש עבור כל לידר 140 שקלים ומוכן למכור את שתיהם ב 240-250 שקלים בלבד . אני אפילו מוכן להתגמש עוד במחיר . הלידר שלי כולל בתוכו טוקמן של עוד 60-65 שקלים (הוטען ב 70 שקל לא מזמן) ועוד לידר שנדמה לי אם אני לא טועה נשארו לו עוד שבועיים או שבוע וחצי של איתותים חינם במסגרת קנייה של חבילת איתותים חינם במירס . סה"כ כדאי למהר לקנות אותם במחיר מעולה .. החבילה כוללת : -לידר i1000 עם קו ברזל -מנשא מיוחד למכשיר -מטען מהיר -סוללה חדשה לחלוטין (שהגיעה עם המכשיר מתוך האריזה) מכשיר מצויין לחברות מתחילות תמונה של המכשיר : ![]() במידה ואתם מעוניינים בו , התקשרו אליי ל 0525538752 או שלחו לי הודעה פרטית או אפילו באימייל admin@extreme-serv.co.il |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
מספר בלי כרטיס .. שהוא קבוע במכשיר .. למרות שאפשר להחליף אותו בלי תוספת תשלום .. אני יכול להשיג לך מספר של מישהי שתחליף לך אם תרצה . שתדע לך שהרבה חברות , אפילו 012 וגם חברות אבטחה שונות משתמשות עדיין במכשיר הזה .. אפילו YES השתמשו בו . |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|