![]() |
# 1 |
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)
|
[הצעה] קידוד אתרים, DIVים.
שלום, אני הוא MasterT, ואני מתכנת.
קידוד אתרים. אשמח לקדד את עיצובכם. אני מקדד בכמה שלבים, וכמובן-ב-DIVים ובשימוש גליון CSS באופן מלא, לדינאמיות מלאה, ללא צורך בקשיים רבים מידי לשנות דברים. אני שם דגש על חיתוך נכון-מינימום תמונות=מינימום זמן טעינה, וקידוד ב-DIVים, טעינה מהירה יותר. הסברים למה DIVים יותר מהירים מטבלאות תוכלו למצוא בעשרות מקומות, והדבר הוכח וידוע. אני תחילה אחתוך את העיצוב באמצעות PhotoShop, או ImageReady, למינימום תמונות, ולאחר מכן אקדד אותו באופן ידני באמצעות DIVים. במקרה של דרישה מיוחדת אני אוסיף אפשרות לגלילה-ברגע שתעברו את גובה העיצוב, העיצוב "ירד" איתכם. אני אתן דוגמא אחת, מכיוון שאת שאר העיצובים ביקשו ממני לא לפרסם-מכיוון שהאתר עדיין לא נפתח. http://www.safe-house.us/TreeForum/?act=showforum&id=1 אשמח לספק לכם קבלות. אבל אתה לא עסק רשום. הכיצד? החלטתי שדרך נוחה יותר תיהיה לספק קבלות דרך החברה של אימי, אשר עוסקת בהנהלת חשבונות ושירותי מחשב(חברה, ולא עוסק פטור. עוסק מורשה), כך שלשנינו יהיה "גב חזק". טווח המחירים טווח המחירים בקידוד יכול לנוע בין 40 ש"ח-לעיצוב פשוט, עד ל-150 ש"ח, ואף יותר, בעיצוב קשה. כדבר ראשון, העיצובים יותאמו ל-FireFox ל-IE6. אשתדל בנוסף להתאים אותם גם ל-Maxthon. במקרה של בקשה, העיצובים יהיו גם תיקניים מבחינת תקן HTML Strict. מקווה שהתרשמתם לטובה, ושלא היו לי שום טעויות, MasterT. יש לציין שלפני התשלום תישלח תמונת מסך של העיצוב, כך שלא יהיו שום בעיות. העיצוב ימסר ברגע שהכסף יתקבל, ואני אשלח לכם בדואר קבלה. אף פעם לא רימיתי מישהו, ואני אשמח שאם מישהו חושב שרימיתי אותו, שיגיב כאן. אשמח אם בנוסף, בסוף העבודה, לאחר העברת התשלום והקבלה, תפרסמו עליי ביקורת(לרעה או לטובה), כדי שידעו שאני אמין, או מישהו שעובד על אנשים. קראתי, ורציתי לנסות, מה לעשות? מכיוון שיכול להיות שיהיו עיצובים יותר מידי מסובכים, אשמח אם תשלחו אליי בפרטי תמונה של העיצוב. (כמובן, אני לא אפיץ אותה לאף אחד). במידה ואני אסכים, אני אשלח לכם את המסנג'ר שלי, נדבר, נסכים על כל הדברים, ואני אתחיל לקדד. כעבור מקסימום שבוע(לרוב פחות, אך עדיף לא להסתכן) אני אשלח לכם תמונה של העיצוב כאשר הוא מקודד. במידה ויהיו לכם תוספות אחרונות, אני אוסיף אותם, אך גם כאן, זה על שיקול דעתי, מכיוון שאם אחרי שאני אקדד את הכל, תחליטו לשנות משהו מרכזי, רוב הסיכויים שאני לא אסכים. לאחר מכן, אני אשלח לכם תמונה של העיצוב-מתוקן, אתם תשלחו את הכסף, ברגע שהכסף יגיע אליי - כל הקבצים ישלחו אליכם. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
צור קשר..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|