|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
![]() ביקורת על A-serv.net
הייתי חייב להגיד הם יותר נכון הוא בן אדם ממש ממש ממש עלוב! זה אריאל! מוסטנג בהתחלה הכל זרם יפה עד שהוא דיבר איתי על שהחברה שלו עומדת ליפול כי אין לו מספיק כסף לשלם על השרת כל חודש הוא ביקש שאני יאכסן את הפורום שלו קהילת תמיכה ואני אישית גולש בפורום שלו וקהילה נחמדה מאוד אז הסכמתי והוא אמר לי שמע יש לי רעיון אולי אני יצטרף אליכם לחברה יש לי איזה 80 לקוחות ואני יצרף אותם אליך ואני ישתתף איתכם בתשלום אמרתי לו חכה חכה ניסחפנו קצת לא אני ידבר אם השותף שלי ניראה מה היה דיברנו ואני מכיר את החברה ושמעתי עליה דברים נחמדים וגם אנשים נחמדים וגם השותף שלי שמע עליהם בתור אנשים מאוד נחמדים אז אמרו למה לא במילא אנחנו לא חברה מפורסמת ומוכרת וזה יעשה לנו רק טוב עוד 80 לקוחות הסכמנו הוא אמר בוא נתחיל בהעברת לקוחות ביקש גישה הבאתי לו בשימחה והוא היה בערך איזה 20 ד'ק בשרת ולא עשה כלום הוא העסיק אותי בזה שהוא ידבר אם החברה שהוא מסכיר מימנה את השרת יעודי שאולי יעשו לו הנחה ואחרי איזה 5 ד'ק הוא אומר לי שמע בסוף הורדתי אותך ל 200 לחודש ואני לא יששתתף איתך בחברה אמרתי לו סבבה עכשיו אני גולד באתר של לקוח שלי פיתאום אני רואה שגיאה 404 כאילו נימחק האתר באתר החברה שלי אותו דבר ניכנס לפאנל ניהול הסיסמה שונתה אני מדבר איתו אומר לו מה הסיסימה? הנה חלק מהשיחה בסוף: ציטוט:
והוא התנתק עכשיו אני לא יכול ואני חייב לציין לשבח את חברת Gold-host ואת אושר במיוחד שישר שהוא שמע הוא שינה סיסימה סידר את השרת והכל אני ממש שמח להיות לקוח מרוצה שלכם אושר ![]() ואני מציע לכם לא להתעסק אם a-serv! Last edited by oR Cohen; 25-06-07 at 21:16.. |
|
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
אתה כותב לא ברור בכלל,
כמעט לא הצלחתי להבין כלום..ממליץ לך לעבוד קצת על הניסוח, סדר.. |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
עצוב לשמוע אור,ממש עצוב ..
|
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אני כבר אומר - לומרות שאור וגיא הם אחלה בחורים, עדיף להמתין לצד השני.
|
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
|
![]() |