|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר בקהילה
|
שוב אני לא אתיחס לשטויות ולשקרים עם אושר דיברתי אני מקווה שהוא ישמור אי פי של מי שניכנס לשרת ועשה את הנזק שאותו הבחור טוען שנעשה
ולאותו האושר חבל שאתה לא מברר לפני שאתה רושם שקרים ושטויות שגורמות נזק לאנשים שאתה בכלל לא מכיר ולא דיברתה איתם מעולם |
![]() |
# 22 |
אקס מנהל
|
מוסטנג, אם אתה רוצה שהאשכול הזה יירד אתה מנוזמן להביא הוחכות נגדיות ולהוכיח שכל מה שהוא כתב פה זה שקר, אם אני אראה שהמשתמשים (כולל אותי) משתכנעים מההוכחות שלך רק אז אני אשקול לנעול את האשכול.
|
![]() |
# 23 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
עכשיו אתה מכחיש את הדיבור בינינו? |
|
![]() |
# 24 |
חבר בקהילה
|
הכזבה באמת
חבר על
|
רגע רגע
כל אחד מכניס אותי על ימין ועל שמאל מה זה צריך להיות? קודם כל בואו נתחיל מזה. שאור, התקשר אליי, ביקש לשנות סיסמא לריסלר בתור השירות שאני מספק מחובתי לספק שירות זה ללקוח שלי ,וזה מה שעשיתי ,שונתה הסיסמא ,מה שהבנתי הוא אמר לי ודיבר אייתי ואמר שאראיל פרץ אני לא יודע מי פרץ. אני לא מכיר את מי שפרץ. מה שאני יודע שלאף אחד אין זכות להכניס אותי כגורם פה. שיהיה ברור לכולכם. לקוח ביקש שינוי סיסמא ?קיבל אותה, זה הכל |
![]() |
# 26 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
שלא הכנסתי מילה עליך לרעה רק שמילת את חובתך! |
|
![]() |
# 27 |
חבר על
|
אף אחד לא הכניס עליי מילה רעה
אבל כל אחד בא מכניס את השם שלי כאילו זה איזה שוק פה תרגעו שניכם גם אתה אור וגם אתה אראיל בעיות שלכם תתעמתו ביניכם אני לא אחראי לפתור בעיות אני בעל עסק איכסון וזה לא מתפקידי.. ביקשת שינוי סיסמא ,קיבלת ,אני עשיתי את שלי.. |
![]() |
# 28 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
גם מזה אתה מתנער? זאת התנהגות מוזוכיסטית משהו... |
|
![]() |
# 29 | |
חבר על
|
ציטוט:
אבל שים לב .. שהבן אדם מתקשר אלי ב 12 בלילה וטוען שרק בגלל שהזכירו את השם שלי אני גם קשור לזה ורוצה לפתוח בהליכים משפטים על הוצאת דיבה, ועל משהו שאני אישית בכלל לא קשור אליו . מבין ?! Last edited by Gold-Host.co.il; 25-06-07 at 23:39.. |
|
![]() |
# 30 |
חבר בקהילה
|
טוב עם אושר דיברתי בטלפון וביקשתי שישמור את האי פי של מי שניכנס לאותו חשבון בכל מקרה אני היום בערב בבית לא היתי ואיתי אף אחד לא שוחח מה שקה כאן זה דבר שניקרא הוצאת דיבה חמורה דברים שנירשמו ללא כל הוחכה וחבל
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|