|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מודל של מנורת לבה בתלת מימד
לפני הרבה זמן הצגתי לכם כמה מודלים תלת מימד שעשיתי בתוכנה SketchUp. עכשיו התחלתי לעבוד קצת עם סינמה 4D למי שמכיר. הנה מודל ראשון פחות או יותר.
Neoteric זה הכינוי החדש שלי אבל אני בנתיים לא משתמש בו לפורומים כי זה יותר לשם מסחרי כזה. הנה המודל: ![]()
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אהבתי!:qqb015:
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
ממדריך לא? אם כן להבא תציין שיהיו מודעים =]
נחמד מאוד
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
למי ששואל, אין לי את המדריך כי פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים. בכל מקרה, אני רק מתחיל ויש כמה דברים שכבר עשיתי אבל אני לא חושב שהם ראויים להצגה.
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
יפה!
# 6 |
חבר מתקדם
|
שלח בבקשה את המדריך...=]
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|