![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
[למכירה] ציוד חדש למחשב.
לאחר השבעה של דוד שלי ז"ל , אני חוזר ומוכר לכם ציוד חדש שלי שעדיין לא נקנה.
תגובות לרציניים בלבד. תודה ![]() זוג עכברים: ![]() העכבר הימני (לבן) מבית ATeach: -מצב: חדש. -שימוש: כחודש. -עובד במחשב: מצויין. -תוספות: ללא. -סה"כ מחיר: 45 ש"ח. העכבר השמאלי (כסוף) מבית ATeach: -מצב: חדש מאוד. -שימוש במחשב: ללא. -עובד במחשב: לא השתמשתי בו , אמור לעבוד מצויין. -תוספות: בעל אולטרה אדומה בתחתית העכבר. -סה"כ מחיר: 78 ש"ח. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- זוג מקרופונים: המקרופון הימני: -מצב: חדש. -שימוש: כשלושה חודשים. -עובד במחשב: מצויין. -תוספות: איכות דיבור של 24Kps. -סה"כ מחיר: 24 ש"ח. המקרופון השמאלי: -מצב: חדש מאוד. -שימוש במחשב: כשבוע. -עובד במחשב: מצויין. -תוספות: אוזניות ברמה גבוהה. -סה"כ מחיר: 49 ש"ח. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- זוג מצלמות אינטרנט: ![]() המצלמה הימנית (כסופה) מבית לוג'יטק: -מצב: חדש מאוד. -שימוש במחשב: כיומיים. -עובד במחשב: מצויין. -תוספות: מקרופון ברמה ענקית , איכות שמיעה גבוהה ממרחק של עד 20 מטר - בדוק. -סה"כ מחיר: 220 ש"ח. המצלמה השמאלית (כסוף שחור): -מצב: חדש. -שימוש במחשב: כחודשיים. -עובד במחשב: מצויין. -תוספות: ללא. -סה"כ מחיר: 60 ש"ח. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- ספקי כוח וכונן CD: ![]() ספק הכוח: -מצב: חדש. -שימוש במחשב: חודש. -עובד במחשב: מצויין. -תוספות: ללא. -סה"כ מחיר: 120 ש"ח. כונן הCD: -מצב: חדש. -שימוש במחשב: כארבעה חודשים. -עובד במחשב: טוב מאוד. -תוספות: ללא. -סה"כ מחיר: 139 ש"ח. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- מאוורר: ![]() -מצב: ישן. -שימוש במחשב: כחצי שנה. -עובד במחשב: מצויין. -תוספות: ללא. -סה"כ מחיר: 19 ש"ח. *קיימת אפשרות למעבד נוסף בעסקת חבילה משתלמת: 35 ש"ח.
![]() Last edited by Gavriel; 06-06-07 at 14:28.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|