|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
האשכול הכי מעניין של שכבות ט' - מגמות!
הגיעו אצלכם התוצאות של המגמות?
הגשתי בטופס בחירה למגמת הנדסת תוכנה ,אמרו שהכי יתאים לי. הנדסת תוכנה זה 10 יחידות מדעי המחשב + 5 יח"ל פיזיקה. ב-21.3 מקבלים תוצאות סופיות בהתאם לממוצע של סמסטר א' + רבעון ג'. נקווה להתקבל, אני אתאבד אם לא. מה איתכם? מה בחרתם/קיבלתם? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אוך.. איזה טרגדיה היתה לי עם המגמות :P
לנו בביה"ס, היו 3 מגמות ואותן אתה מסדר ע"פ סדר עדיפויות. אקיצר, 1. אלקטרוניקה ומחשבים 2. פיקוד ובקרה (חשמל) 3. מכונות תעופה ואז התחיל הסיוט לחכות עד סופשנה, ואני אמרתי אם אני לא יהיה באלק' אני לא נשאר בביה"ס, ומה שעושים בביה"ס שלי, משלמים לביה"ס שנה מראש, ככה שקשה מאוד להתחרט אחרי זה. קיצור, אחרי הרבה ציפיות ומחשבות שליליות לקחו אותי להנדסת אלק' ומחשבים |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
אני ממש ממש רוצה:
5 יח"ל פיזיקה. 5 יח"ל מחשבים. לפי הציונים שלי אני לא חושב שאני יכול לאף אחד.. בגלל זה אנסה כנראה להשתפר וגם לעשות קצת "רעש".
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
וואי פיזיקה זה ממש אבל ממש ל-א כמו בכיתה ט'.
זה הרבה מתמטיקה וגיאומטריה, זה הרבה חשיבה טובה וממש צריך להשקיע בזה. הרבה שירטוטים, אבל מי שאוהב את זה שיקח.
# 5 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
כנראה את הצפויה, פיזיקה מחשבים.
פיזיקה כעדיפות ראשונה, מחשבים כי אין עוד משהו אחר. שמעתי על כל הקשיים בפיזיקה, ושצריך לאהוב את זה ומתמטיקה, ואני די אוהב, מה גם שמבחינתי כרגע בחיזיון הנאיבי שלי אני אמשיך ללמוד את זה בעתיד. |
![]() |
![]() |
# 7 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
מי שלוקח פיזיקה שידע שזה הרבה עבודה...
בארץ אין מורים טובים ואני נאלצתי לעשות את ה5 שלי מלימוד עצמי..
# 8 |
מ.תיכנות
|
אצלי כן (כיתה מדעית) לפני בערך חודש עברנו את הזריקות (אופקית וכל החרטא הזאת) מחשבים יש לי 100 כל הזמן :P אבל פיזיקה, גם אם יש לי ממוצא 100 המורה ישים לי 70 הוא שונא אותי :| חח
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
מחשבים (שנה שעברה סיימתי עם 98 בתעודה ובגרות יחידה אחת של אקסס עם 99) זה קל, פיסיקה (שנה שעברה סיימתי עם 75+ (לא זוכר בדיוק את הציון))...זה לא ממש קשה..אבל זה מעצבן... |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
יש אצלי את כול המגמות , אבל בחרתי לבחור את תקשורת ומשפט עיברי , מאוד מעניינים אותי, אוליי אני יעשה מחשבים .. לא סגור עד הסוף .
ודבר שני. זה לא הנדסת תוכנה , זה מדעי המחשב 10 יחידות .. אצלנו צריך לסדר את זה לפי סדר עדיפויות יש 4 מקומות לבחירה 1 2 3 ו4 .. מה שאני עושה: 1.תקשורת (9 יחידות) - בטוח עושה 2.משפט עברי (5 יחידות) - בטוח עושה 3.מדעי המחשב (10 יחידות) - אוליי (לוותר על משפט עברי) 4.מדעי החברה (סוציולוגיה,פסיכולוגיה-5 יחידות) ד"א הם ביקשו לסדר את זה לפי סדר עדיפויות למשל אם 1 יהיה מלא או ש לא יהיו מספיק ילדים (מה שלא יהיה) אז זה יעבור לשני וכו' .. כמובן שיש גם פיסיקה ביולוגיה תיאטרון כימיה ערבית . (אבל אותם אני לא רוצה-פיסיקיה ביולוגיה וכימיה לא הראש שלי) ד"א אני במכללה למינהל למי שמתעניין . Last edited by Nisan; 09-03-07 at 23:46.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|