|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
דירוג מסחר: (0)
|
מתכנת בתשלום
לכולם נמאס לי כבר לחפש מתכנת
אני מחפש מתכנ עם מחירים הגיונים ולא סתם לזרוק אני קונה את כל המערכות מאותו מתכנת אני רוצה לדעת מה המחיר לכל מערכת שאני הביא לו בלי קשר לכמה אני קונה כי כל שבוע וחצי אני הקנה עוד מערכת עד שאני הסיים את כולם מי שמוכן שישאיר icq |
![]() |
# 3 |
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
אתה מוזמן לדון איתי בנושא באימייל adwd@adwd.net
|
![]() |
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תקשיבו אני כותב את כל המערכות ואני מצפה למחיר אני קונה אחת אחת במשך הזמן בגלל שאין לי כסף לכולם
המערכות הן: נתינת גישה למי שמגיע לכל אזור-נגיד כתב לסופרט וערך תוכן לחדשות וכד' מערכת פרסום- עם פופ אפ ובלוקים בצד ובכל מיני מקומות באתר בלי סטטיסטיקות אתר ראשי שיהיו חדשות בצד{כמו אצל וואלה} ומנוע חיפוש פנימי עם אינדקס תחרות אתרים רדיו:מערכת דשים וסקרים בלוגים מערכת חדשות עם ניהול תוכן של טבלאות נגיד טבלת ליגת העל וכד' אתר לבעלי חיים בסגנון havhav.co.il אתר מסיבות אלבום תמונות אישי-אנשים נרשמים והם פותחים אלבום תמונות. בדיחות ומתיחות צ'ט עם אפשרות פתיחת חדרים לוח מודעות משחקים און ליין מערכת שמכבה תאתר שמבקשים ממנה מערכת קיצור כתובות מערכת הורדת קבצים-שיש אפשרויות לפי קטגוקיות הורודת http ,אימיול,ביטורנט,סבבה דיסי יש עוד מערכת אבל היא יחידה מסוגה בעולם שחשבתי עליה ועליה רק אני התן פרטים למי שיבוא אלי *הצעת מחיר לכל מערכת בנפרד ואחר כך עם מתכנת אחר עושה תעבודה אז שיהיה קל לו להמשיך |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|