|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
דירוג מסחר: (0)
|
מומחי הפורום! למישהו יש פיתרון לבעיה?
שלום רב לכולם,
מזה זמן רב אני נוכח לבעיה בפורטל שפיתחתי. בעת הכניסה לאתר, הטעינה הראשונית נעשית איטית ונמשכת למעלה מחצי דקה עד להופעתו של אתר הבית, כאשר הדפדפן נתקע, ולפתע קופץ האתר בבת אחת אל תוך המסך. בעבר העסקתי מתכנתים רבים אך טרם אותרה הבעיה. בבדיקה באמצעות למעלה מ 40 מחשבים, הבעיה הופיעה בכל המחשבים. להלן הכתובת: http://www.netonegev.co.il/beta/index.php האם מישהו מבחין בבעיה? האם הבעיה היא בקוד או בשרתים? האם למישהו יש רעיון? Last edited by matanu; 31-10-05 at 23:12.. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
וגם בגלל התיכנות עצמו...שאילתות שמעמיסות וכו'... |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
בס"ד
לי נתקע. למי שעובד לו חלק שיגיד באיזה דפדפן הוא משתמש ואם יש לו מחשב חזק יחסית. הדף מלא בJS ופלאשים. כנראה בגלל זה.
# 8 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אין קשר בין הדברים
כבר אמרתי לכם רבותיי- אין קשר בין ההנפשות והג'אווה לבעיה.
ניטרלנו את כל ההנפשות אבל הבעיה עדיין הופיעה. בוואלה ישנן המון הנפשות והאתר עדיין פועל חזק מאוד, חוץ מזה שדברים כאלו אמורים לעכב בעשירית השנייה. זאת אומרת שאולי הבעיה נובעת כתוצאה מהשרתים? אשמח להתייחסותכם. אגב- אני מאחסן ב Hoster.co.il תודה. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
השרת עצמו עובד מצוין
התקיעה בעמוד היא אחרי הטעינה של העמוד מהשרת (בדקתי לך את ה response של ה HTTP - הוא עולה מצוין, 302 ms). הבעיה היא באחד הפלאשים או בסקריפט ג'אווהסקריפט כלשהו בעמוד. תנסה לעבור ולהסיר אחד אחד, כשתמצא את הבעייתי פרסם אותו כאן וננסה לעזור ולמצוא מה הבעיה איתו. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|