![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
מוכר CS Anthology 1
שלום.
יש לי את הדיסק DVD במקורי של המשחק, הוא כולל בתוכו: CS 1.6 CS: CZ CS bot לא השתמשתי בו יום אחד, פתחתי כדי להתקין ואז גיליתי שצריך כונן DVD (באמת), וואלה אין לי כוח לשחק במשחקי מחשב כבר. לא רשום לשום מקום, לא רשמתי אותו לא כלום, יש את הCD KEY בפנים. מי שרוצה, 170 ש"ח. תשלחו הודעה פרטית.
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
ניר בתור מנהל אתה קצת צריך לדעת את החוקים,
כבר הודעה שנייה שלך שאני רואה, שאתה הורס מכירה, ומגיב מבלי רצון לקנות... ואני שמתי לב שהוא ביקש שיפנו אליו בה.פ... אני זוכר כאשר מישהו כתב שהוא רוצה שיפנו אליי בתוכנות מסרים/במייל או בכל דרך אחרת מלבד תגובה, ואני הגבתי קיבלתי ישר אזהרה... |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
כן אבל אפשר להוריד סטים(steam)
ומשם להתקין את המחשב אבל כדי להפעיל את הסטים אתה צריך לעשות משתמש עם סידיקי או להכנס למשתמש שיש לך כבר שגם משתמשים אפשר למכור האבדל היחידי הוא שדרך בטים אתה מוריד קונטר וקונדישן זירו ודרך הדיסק להתקין(מה שווה לחקות למשלוח או להוריד ב30 דקות ולשלוח תוך שניה את הסידיקי באיסיקיו) |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
לא זכור לי שביקשתי תגובות של אנשים.
וממני הסטים ביקש שאני יכניס את הדיסק לכונן, המשחק היה מותקן במחשב [הורדתי], האפשרות שלי הייתה זה להוריד סטים פרוץ או משהו שיאפשר לי לשחק במשחק שהורדתי בלי להתקין דרך הדיסק. אבל כולנו יודעים שסטים פרוץ נגמר בסטים איידי שנגנב מכם. הדרך הכי בטוחה זה להתקין מהדיסק המקורי וזהו יש מצב שזה השתנה, מזמן לא בדקתי. נ.ב Niros, לא לכולם יש כרטיס אשראי לחו"ל, ולא כולנו מנהלים, אבל רובנו מכירים את החוקים, שאגב אתה הפרת.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|