|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
שאלה של מותר או אסור
אני עומד לפתוח אתר שבתוכו יופיעו מודעות גוגל אדסנס,
רציתי לדעת אם מותר להוסיף דברים מסביב בלי לשנות או לגעת באיך שהמודעות מופיעות, נגיד יש את המודעות והכל אבל המודעות מופיעות בתוך בלוק כלשהו שיש בו גם את התוכן הרגיל של האתר. אשמח לתשובה ממבינים, אני לא אוכל לפרסם כרגע תמונה פה, אבל אם יש מישהו בודד שיוכל לעזור לי אני אשמח, שבוע טוב =] ושבת שלום, ניר פרידמן
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
השאלה שלך לא מובנת כל כך, אבל בעקרון אסור לך להסתיר את העבודה שמדובר במודעות של גוגל (למשל להסוות אותן כחלק מתפריט האתר) או לבקש מאנשים שילחצו עליהן.
אני מציע לך לא לסמוך על תשובות שתקבל כאן ולקרוא את תנאי השימוש בתוכנית, כי בסופו של דבר הם הקובעים |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כמובן לא להסתיר את זה שאלו מודעות ולא לאלץ או לחייב גולשים בכל דרך שהיא ללחוץ על המודעות. בעבר היה לא ברור אם מותר או אסור להשים תמונות ליד מודעות, כיום זה ברור יותר כי גוגל אדסנס יצאו בהצהרה בבלוג שלהם שאסור להשים תמונות ליד מודעות. אבל רק שתדעו שהם החלו לבחון את השיטה ולשלב בעצמך תמונות בתוך המודעה כי זה מעלה את אחוזי ההקלקה. ![]()
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
אממממ אז אני לא יכול לשים תמונות בקרב המודעות?
# 5 |
הוסטסניון
|
מהזכון שלי אני חושב שמותר לך, כל עוד אתה לא עורך את הקוד של הפרסומת.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
לא נוגע בקוד של הפרסומת
# 7 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
אין חוק בתנאים שלהם שאוסר את זה,
אבל מבחינה תאורתית הם יכולים לחסום אותך על שידול לחיצות או "עבודה" על המקליקים.
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
אז אתה אומר לפני שאני מבקש שישלחו לי כסף להוריד את התמונות? :]
# 9 |
Permanently Banned
|
אתה לא מבינים את הדבר הכי חושב. גוגל הוא השותף העסקי שלכם. אם תרמו אותו אין כסף !
אמר לך SATAN וצדק לפי התנאי תוכנית החדשים אסור לשים תמונות ליד, תכבד את זה ותעבור הלאה. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
שטויות!
אפשר לשים תמונות ליד...! ראה את כל עשרות האתרים של מדריכים שעושים הרבה כסף מזה... ואני מאמין שזה מותר .. לא 100%. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|