|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בעייה עם צורב DVD של LG
קודם כל צהריים טובים,
אז ככה, יש לי בעייה עם צורב DVD של LG מדגם gsa-h10n. המחשב מזהה את הצורב וניתן להפעיל דרכו רק דיסקים רגילים, חיפשתי עדכונים לדרייבר ולא מצאתי (באתר של LG יש רק לצורבים מדגם אחר...) בקיצור, איך אני יכול לסדר את הצורב שיעשה את המטרה שלשמה הוא נרכש - לצרוב. בעיקרון נראה לי שהבעייה היא בXP כי בeverst הצורב מזוהה הנה המפרט של הצורב מeverst: קוד:
Field Value Optical Drive Properties Device Description HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10N Serial Number K0268BC1323 Firmware Revision JL10 Firmware Date 23/02/2006 Buffer Size 2 MB Manufacturer Hitachi-LG Device Type DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM Interface ATAPI Region Code 2 Remaining User Changes 4 Remaining Vendor Changes 4 Writing Speeds DVD+R9 Dual Layer 10x DVD+R 16x DVD+RW 8x DVD-R9 Dual Layer 6x DVD-R 16x DVD-RW 6x DVD-RAM 12x CD-R 48x CD-RW 32x Reading Speeds DVD-ROM 16x CD-ROM 48x Supported Disk Types BD-ROM Not Supported BD-R Not Supported BD-RE Not Supported HD DVD-ROM Not Supported HD DVD-R Not Supported HD DVD-RW Not Supported DVD-ROM Read DVD+R9 Dual Layer Read + Write DVD+R Read + Write DVD+RW Read + Write DVD-R9 Dual Layer Read + Write DVD-R Read + Write DVD-RW Read + Write DVD-RAM Read + Write CD-ROM Read CD-R Read + Write CD-RW Read + Write Optical Drive Features Buffer Underrun Protection Supported C2 Error Pointers Supported CD+G Not Supported CD-Text Supported Hybrid Disc Not Supported JustLink Not Supported LabelFlash Not Supported Layer-Jump Recording Supported LightScribe Not Supported Mount Rainier Not Supported SMART Supported SolidBurn Not Supported CSS Supported CPRM Supported AACS Not Supported VCPS Not Supported BD CPS Not Supported Device Manufacturer Company Name LG Electronics Product Information http://www.lge.com/products/category/list/computer%20product_optical%20storage.jhtml Firmware Download http://www.lge.com/support/software.jsp ![]() Last edited by NetSign; 11-12-06 at 16:34.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
תבדוק אם הבעיה בתוכנת הצריבה..
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
יש לי H10A
ואין לי את הבעיה הזאת |
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מוזר
![]() אני לא רוצה להעביר את הצורב למחשב השני מחשש שהוא ידפק וגם בגלל שהכל שם אותו דבר (אותו מפרט אותה מערכת הפעלה וכו')... כנראה שאני אתקשר לתמיכה... |
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תנסה להחליף כבל DATA
15 שקלים בחנות מחשבים הכבל הלבן עם הפסים שמקשר את הצורב למחשב... אני מאמין שיפעל קרא לי גם פעם... |
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אחי זה כבל חדש מלפני 3 שבועות בידיוק שקניתי את המחשב
אני לא מאמין שהוא נדפק כ"כ מהר עריכה: יש התקדמות בסיפור פתאום הוא החליט שהוא עובד אך רק בצורב של הwin. מה שמוזר שבנרו הוא לא מצליח לצרוב DVD אבל שיהיה העיקר שהצורב עובד ![]() עוד עריכה: צרבתי סרט הצריבה הושלמה ע"פ win אבל אני מכניס את הדיסק לdvd רשום לי unknown disc אז אני מכניס אותו בחזרה לצורב נכנס לכונן ורואה שהוא ריק לחלוטין. Last edited by NetSign; 11-12-06 at 19:06.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
סורי על ההקפצה, אני לא יכול לערוך שוב.
רק רציתי להגיד שאפשר לנעול + הבעייה הייתה בחומרה (בצורב עצמו) אז הלכתי לחנות והחליפו לי ב2 דקות צורב =] |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|