![]() |
בעייה עם צורב DVD של LG
קודם כל צהריים טובים,
אז ככה, יש לי בעייה עם צורב DVD של LG מדגם gsa-h10n. המחשב מזהה את הצורב וניתן להפעיל דרכו רק דיסקים רגילים, חיפשתי עדכונים לדרייבר ולא מצאתי (באתר של LG יש רק לצורבים מדגם אחר...) בקיצור, איך אני יכול לסדר את הצורב שיעשה את המטרה שלשמה הוא נרכש - לצרוב. בעיקרון נראה לי שהבעייה היא בXP כי בeverst הצורב מזוהה הנה המפרט של הצורב מeverst: קוד:
Field Value |
נשמע ממש מוזר, אם יש לך אפשרות לשים את הצורב במחשב אחר ולראות מה קורה שם זה פיתרון לא רע בכלל. מכאן תוכל להסיק משנה חדש משמעית.
חוץ מזה יש לך תמיד את החנות שרכשת ממנה כידי לקבל תמיכה ועזרה. |
ציטוט:
|
תבדוק אם הבעיה בתוכנת הצריבה..
|
ציטוט:
|
יש לי H10A
ואין לי את הבעיה הזאת |
מוזר |:
אני לא רוצה להעביר את הצורב למחשב השני מחשש שהוא ידפק וגם בגלל שהכל שם אותו דבר (אותו מפרט אותה מערכת הפעלה וכו')... כנראה שאני אתקשר לתמיכה... |
תנסה להחליף כבל DATA
15 שקלים בחנות מחשבים הכבל הלבן עם הפסים שמקשר את הצורב למחשב... אני מאמין שיפעל קרא לי גם פעם... |
אחי זה כבל חדש מלפני 3 שבועות בידיוק שקניתי את המחשב
אני לא מאמין שהוא נדפק כ"כ מהר עריכה: יש התקדמות בסיפור פתאום הוא החליט שהוא עובד אך רק בצורב של הwin. מה שמוזר שבנרו הוא לא מצליח לצרוב DVD אבל שיהיה העיקר שהצורב עובד :) עוד עריכה: צרבתי סרט הצריבה הושלמה ע"פ win אבל אני מכניס את הדיסק לdvd רשום לי unknown disc אז אני מכניס אותו בחזרה לצורב נכנס לכונן ורואה שהוא ריק לחלוטין. |
סורי על ההקפצה, אני לא יכול לערוך שוב.
רק רציתי להגיד שאפשר לנעול + הבעייה הייתה בחומרה (בצורב עצמו) אז הלכתי לחנות והחליפו לי ב2 דקות צורב =] |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:47. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ