|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
דירוג מסחר: (0)
|
מערכת CMS במבצע - מבית dbit.co.il (נוסף לינק)
שלום לכולם
![]() אז ככה קבלו מבצע חדש למערכת ניהול תוכן מבית dbit! הדגמה של המערכת: http://dbit.co.il/cms/index.php המערכת כוללת: - ניהול דפי תוכן - ניהול "עדכונים" - אפשרות למספר מנהלים (ניתן כמובן להרחיב בתוספת מחיר) --- המחיר למערכת עומד על 200 ש"ח מחיר לקידוד (XHTML תקני) עומד על מינימום של 60 ש"ח (ותלוי במורכבות העיצוב) * המחירים לא כוללים מע"מ dbit הינו עוסק מורשה במ"ס הכנסה ומן הסתם מספק קבלות. ליצירת קשר: אימייל: dani@dbit.co.il מסנג'ר: dani@modem.co.il פלאפון: 0509446316 המשך יום נעים ![]()
Last edited by sUP; 14-11-06 at 16:12.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
נראה טוב בהצלחה
![]()
# 8 |
Permanently Banned
|
ללא מע"מ ? אתם לא עסק פטור ? כי קשה לי להאמין שאתה מגלגלים יותר מ65 אלף שקל למחזור. אם אתם לא ואני די בטוח שאתם לא, אין כזה דבר מע"מ אצלכם.
במידה ואתם כן, מברוק אנשים ![]() בנוגע למערכת, יש לכם בעיה של קפיצה ב"טיקר". את index אי אפשר לערוך (נבדק בFF...). הקישורים באתר לא עובדים... ולא מצאתי איפה עורכים את התפריטים. בכל מקרה, מערכת חמודה מאוד ומחיר זול מאוד. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
כי שמתי גם לינק לזה באתר הראשי של דביט. ולא עורכים את התפריטים, זו המערכת הבסיסית וציינתי שמי שרוצה תוספות מוזמן להוסיף. בנוגע לתיק במס הכנסה אני אשמח אם לא תכנס לכיס של האנשים, אבל הנה הסבר פשוט: לאבא שלי יש תיק במס הכנסה, אני משתמש בתיק שלו (במקום לפתוח עוד תיק ולעשות בלאגן)
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|