![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום,
לפורטל גיימינג חדש דרוש מתכנת ברמה בינונית עד גבוה, בשפת PHP מה שהמתכנת ידרש לעשות: 1. בניית מערכת פורומים ברמה בסיסית+, עם כמה תוספות, או התאמת מערכת PHPBB לעיצוב ומבנה קיים 2. בניית מערכת תוכן [כתבות] 3. העברת העיצוב מעיצוב HTML לPHP מלא [משתמשים, כתבות, וכו'], והתאמת הפורום למערכת המשתמשים של הפורטל עצמו, או להפך ומשם, התאמה של כל הדרישות לפי העיצוב עצמו, כך שהכל יפעל העבודה תתבצע עם php וmySQL התגמול הוא 20% מהכסף שיתקבל מהפרסום באתר שימו לב! המתכנת נכנס כחלק מצוות האתר, בתור מתכנת במידה והבאנרים לא יניבו כסף, המתכנת לא ירוויח במידה ונרוויח [לדוגמא] שקל, המתכנת יקבל 20 אגורות הכל תלוי במידת ההצלחה שתלויה במתכנת מעוניינים? Msn messenger : harry007@gmail.com ICQ : 65478470 במידה ואפשר, אני מעדיף פניה במסנג'ר מאשר באיסיקיו תודה מראש לכל הפונים ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
זהו, שאנחנו לא יודעים כמה אנחנו הולכים להרוויח, ואיך הוא ילך
אם אני מציע לך 600 ש"ח עכשיו, וזה לא מצליח, אני נדפקתי לעומת זאת, אם אני מציע לך 20% והוא לא מצליח, אתה נדפקת לעומת זאת, אם אני מציע לך 20%, והוא כן מצליח (ויש סיכוי גדול, כי אנחנו עולים בזמן שכל השאר מתחילים לרדת, ויש לנו עיצוב מעולה ואחסון), אז אתה מרוויח בגדול תעשה את השיקולים שלך ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי
|
האתר רציני?
תציע תשלום (מקדמה + תשלום מלא בסיום העבודה), חדל קשקשת. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|