|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום,
אני מקודד אתרים ברמה מקצועית, ולפני ככמה שבועות התחלתי במבצע היכרות לגולשי הוסטס, עכשיו המבצע נגמר ורציתי לשתף אותכם במבצעים הבאים ובמחירים החדשים. קודם כל,מה זה קידוד אתרים?: המון לקוחות תיכנות שלי שואלים אותי שאלה זו, אז כתבתי מאמר בנושא שאשמח אם תעיינו בו: לכניסה למאמר לחץ כאן. מידע עלי: אני מקודד אתרים כבר שנתיים וקצת, יש לי ידע מורחב בשפות תיכנות צד לקוח: Html,Css,JS אני מתכנת כבר למעלה מ3 שנים ויש לי ידע במערכות PHP ובצרכי המתכנתים כך שאני מקודד את אתרכם על מנת שלמתכנת האתר יהיה מאוד קל לתכנת אותו בקלות ובמהירות האפשרית ולא יתקע בגלל בעיות קידוד למיניהם. מבצעים: 1.מבצע לבעלי חברות פיתוח אתרים: מחירים זולים יותר ממחיר המחירון (מציין אותם בפרטי בלבד.) 2.הנחה על קידוד ותיכנות אתר תדמיתי בשפות HTML וCSS (תקניים): 120 ש"ח לאתר תדמיתי כולל תיכנות+קידוד.(המחיר יכול להשתנות תלוי בסוג הקידוד ובגרסאת התקינות של הקוד). מחירי הקידוד החדשים: לקידוד Xhtml תקני בגירסא 1.0 המחיר הוא: 60 ש"ח בלבד (לקובץ PSD אחד) לקידוד Xhtml תקני בגירסא 4.1 (DIVים) המחיר הוא: 100 ש"ח ומעלה (תלוי בגודל האתר, לקובץ PSD אחד) מידע לגבי צורת העבודה שלי: *אם קודדתי אתר והלקוח אינו מרוצה אינו צריך לשלם (במידה כמובן שהוא לא משתמש בקידוד הזה). *אני מתחייב לחתוך את העיצוב במקצועיות על מנת שהאתר יעלה במהירות האפשרית. *אני מתחייב לשמור על זכויות היוצרים של המעצב אשר עיצב את האתר ולא להסיר אותם אפילו אם הלקוח ביקש (אלא אם כן המעצב פונה אלי בעצמו ומאשר לי להוריד את הזכויות). אתם מוזמנים לעיין בביקורות עלי (קישורים בחתימתי). אתם מוזמנים לפנות אלי בהמצעות אחת מתוכנות המסרים המצויינות בחתימתי. *אם ברשותכם חברת פיתוח אתרים והנכם מחפשים מתכנת/מקודד לעבודה קבוע אנא פנו אלי לפרטים נוספים.
שלכם, ניצן. Last edited by beng; 16-09-06 at 20:57.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
גינדי מומלץ ביותר!
בהצלחה חבר!
# 7 | |
הוסטסניון