|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש מערכת לעריכת תוכן.
שלום לגולשי הוסט,
אני מחפש מערכת עריכת תוכן לאתר שלי שאני אפתח בקרוב צ'לסי-iL. אם למישהו יש מערכת תוכן מוכנה או שהוא יכוול לבנות חדשה, הוא מוזמן להשאיר כאן הצעת מחיר. רצוי שהמערכת תיהיה עם תמונות כדי שאוכל לראות איך לערוך גם אותם. *למי שיש מערכת מוכנה מתבקש לתת כאן קישור לצפייה במערכת (DEMO) תודה והמשך יום נעים, יוגב בן דוד Last edited by Prosix; 27-08-06 at 03:13.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
תן אפיון נורמלי, איזה חלקים באתר אתה רוצה שהמערכת תבקר עליהן, אי אפשר לזרוק הצעת מחיר רק מ"מערכת ניהול תוכן".
שלח אפיון לפרטי, ותקבל גם מערכת דמו שלי. אני לא מעוניין לפרסם בפורום את הדמו, כדי לשמור על המערכת.
![]() |
# 9 |
Rar.co.il
|
אממ, אתה מבין שקצת קשה לתת הצעת מחיר, נכון?
ניתן דוגמא לסיבה מעולם מערכות ה-CMS המוכנות: יש לך מערכת כמו phpnuke, שנחשבות מערכת ניהול תוכן ויש בהן גלריה, פורומים, מערכת פרסומות, מערכת כתבות (כולל קטגוריות), מערכת ביקורות, הרשמת משתמשים ועוד הרבה אפשרויות...מצד שני, יש לך מערכות ניהול תוכן שגם אם מתכנת היה בונה אותן היו שוות מקסימום 400-500 ש"ח, שאיתן ניתן לערוך רק דפים ולהוסיף חדשות במקום המותאם. אתה צריך להעניק למתכנת תיאור יותר ספיציפי של המערכת כדי שהוא יתן הצעת מחיר, ככה שניכם תצאו בסוף מרוצים (תאר לך שהמתכנת יעבוד שבוע על המערכת והיא בסוף לא תהיה מה שרציתבגלל החסרת פרטים). |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אוקי, אז ככה, אני אפרט לכם על מה האתר ותתאימו את עצמכם.
אז האתר הולך להיבנות על קבוצת הכדורגל האנגלית, צ'לסי. באתר יהיו כתבות שייתפרסמו מדי יום, תוצאות משחקים, סיקורים, שידורי צפייה במחשב וכו'.. אני צריך שתיהיה באפשרותי לערוך את כל הטקסטים שנמצאים באתר בין אם זה טקסטים שבבלוקים שבצדדים או אם אלו טקסטים של תוכן האתר. אני צריך בשמערכת תיהיה לי אפשרות לפירסום חדשות יום יומיות, יש לי גם בנוסף סקר באתר, והכי חשוב הוא שאני אוכל גם לערוך את התמונות שבאתר ולא משנה איזה - את כולן. הנה תמונת העיצוב למי שמעוניין (לדעתי זה יעזור לכם להבין במה מדובר): http://img221.imageshack.us/my.php?image=2407jl1.jpg עכשיו בבקשה, אני מצפה לשמוע הצעות מחיר. תודה והמשך יום נעים, יוגב בן דוד *לרציניים ליצור קשר. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|