|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
שלום לכולם מחפש מתכנת בעד שתיי דומיינים
שלום לכולם,
דרוש מתכנת להלבשת מערכות סקר,דשים ומערכת ניהול תוכן (רק הפאנל ניהול) והכנת שתי מערכות והלבשתם: 1.מערכת חדשות תכלול: אפשרות לשים לינק / לעלות תמונה (לא אכפת לי כול כך) ושהתמונה תקטן אוטומטית לגודל רצוי לכתוב טקסט מיישני ולכתוב טקסט בדף עצמו והתמונה תודבק אוטומטית לדף חדשות בגודל גם שיצויין 2. מערכת מצעד תכלול: הוספת שם השיר , תאריך ודירוג שתהייה אפשרות בשמי שילחץ על שם השיר יפתח לו ישירות חלון וזה ישמיע לו תשיר (דוגמא תראה בפרטי) בבקשה תראו כאן עבודות + דרכים ליצירת קשר *הדומיינים מיד אחרי הצגת המערכות *הדומיינים ירכשו על שימכם בברכה, אבי
# 5 |
חבר על
|
שינוי קטן אני צריך רק:
1.מערכת חדשות תכלול: אפשרות לשים לינק / לעלות תמונה (לא אכפת לי כול כך) ושהתמונה תקטן אוטומטית לגודל רצוי לכתוב טקסט מיישני ולכתוב טקסט בדף עצמו והתמונה תודבק אוטומטית לדף חדשות בגודל גם שיצויין 2. מערכת מצעד תכלול: הוספת שם השיר , תאריך ודירוג שתהייה אפשרות בשמי שילחץ על שם השיר יפתח לו ישירות חלון וזה ישמיע לו תשיר (דוגמא תראה בפרטי) ובלי הלבשה
# 6 |
Permanently Banned
|
60-70 שקל בתמורה להכנת שתי מערכות, הלבשת המערכות והלבשת מערכות נוספות ?
למען השם ! זה כבר דוחה. פעם היו מחירי זנות, היום זונה תאילנדית מרוויחה יותר. 60-70 שקל זה לעבודה של 3 שעות בשכר מינימום. מה שאתה מבקש לוקח הרבה יותר (הרבה...) ומתכנת ממוצע מרוויח הרבה (תכפיל פי 4-8 את שכר המינימום) לשעה... |
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ובשביל עבודה בקיץ 20 ש"ח לשעה זה בסדר גמור, כמובן רק למתחילים. התקציב נמוך ביותר אבל זכותו לבקש כמה שהוא רוצה. וד"א, ממש לא יפה להשוות לזונה, ומן הסתם יש הבדל בין מה שהמתכנת עושה לבין מה שהזונה התאילנדית עושה בשביל הכסף שלה! Last edited by taikaish; 02-07-06 at 13:30.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
נניח שלכל מערכת לוקח מה ? 50 שעות ? או המערכת חדשות 60, המערכת דירוג הזאתי שלו 40-35 ? סה"כ 100 שעות עבודה בתמורה ל60 שקל (בינינו, הרבה פחות, 40 שקל אם קונים דרך iPower). לפי ה60 שקל זה 0.6 שקלים לשעת עבודה. לפי מה שהוא באמת משלם 40 שקל, זה 0.4 שקלים לשעת עבודה. יחי עבודת הזנות לשמה. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
מה אתה דוחף את העף שלך לכול מקום כול פעם שאנשים אומרים משהו שלא ניראה לך אתה דוחף את עצמך ותוקף מה הכפת לך??? תגיד לי עם גישה כזאת לא תגיע רחוק ותודה לכול המגיבים והמשך יום נעים
= Last edited by Avi.B; 02-07-06 at 13:40.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|