|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש/ים לפרוייקט חדש ומצחיק! מעצבים ומתכנתי שפת PHP
אהלן לכם ושבת שלום.
לאחרונה אני וחברים פתחנו בפרוייקט חדש העונה לשם Skotch או בשמו המלא Skotch productions. מטרת הפרוייקט היא ליצור אתר ישראלי כחול-לבן הראשון בסוגו ומצליח מאוד באזורי צפון אמריקה ואירופה. הפרוייקט יכלול מאגר נרחב של סרטונים מצחיקים, סרטים קצרים מתיחות רחוב וידאו קליפים מצחקים ועוד אשר יבוצעו על-ידי צוות שחקנים קבוע ומדי פעם בשיתוף חברים מהמציאות. ולמי שרוצה לראות בערך איך הפרוייקט ייראה מוזמן להיכנס לאתר http://www.smosh.com כרגע יש לנו 6-7 סירטונים שפורסמו בינתיים באינטרנט ועברו את ה-1000 צפיות בכשבוע ומאוכסנים על שרתנו. להמשכך הפרוייקט ופיתוחו דרושים לנו: - מעצב אתר [רצוי שיהיה גם המתכנת של העיצוב]. - מתכנת PHP [רצי שגם יהיה המעצב של העיצוב]. *ניתן גם שהמעצב יעצב לנו עיצוב המולבש על מערכת ה Php-nuke או ה Hebnuker. בקשר לתמורה, אני לא יודע ממש מה להציע לכם מהסיבה השפוטה שאין לי מה להציע. אך מי שבכל זאת ירצה ולהיכנס כחלק מהפרוייקט יקבל כסף מהפירסומות ומהמוצרים שברצוננו לשווק בעתיד, שווה בשווה עם כל צוות האתר ומנהליו. בנוסף יקבל המעצב כמובן קרדיט ענקי באתר. כל מי שמעוניין מוזמן ליצור עימי קשר באמצעות: אייסיקיו- 267150509 אימייל- Bir0x@nana.co.il הערה: ראיתי את "אשכול ההתנדבות" שרק בו ניתן לבקש דברים ללא תמורה, אך בפרוייקט זה בהמשך תהיה תמורה, אך מצטער אם בכל זאת טעיתי. תודה, שבת שלום וחופש נעים, Bir0x |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
נשמע טוב!
בהצלחה!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|